25 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 



İstanbul’un en özel manzaralarından Adalar manzarasına hakim  Nuvo Dragos  projesinde yeni oluşturulan kampanyaya özel anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 5 peşinat, 120 ay 0.98 faiz oranı ile satışa çıktı. Peşin ödeme yapmak isteyenler için ise yüzde 20 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Kısa süreliğine devam edecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli olacak bu kampanya ile ister hemen taşının evinizin keyfini yaşayın, ister kiraya verin taksitlerinizi kira gelirinizle ödemeye başlayın. 

Nuvo Dragos tan yüzde 20 indirim avantajı!  

 

Ev değil kaliteli yaşam satın alın…

İstanbul Maltepe ve çevresinin en geniş sosyal alanına sahip projesi olmasıyla da yaşam kalitesini yükselten Nuvo Dragos projesi  2 bin 726 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Nuvo Dragos’ta açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, özel peyzajlı geniş bahçeler, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, plates stüdyo odası,çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları yer alıyor. 

  
Tüm ulaşım hatlarının ortasında, mükemmel lokasyon…

Nuvo Dragos, tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde bulunuyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos sahil, E-5, TEM,  minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM’ye yakınlığı ile ön plana çıkıyor.

Nuvo Dragos projesinin yakınında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Koşuyolu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kartal Adliye Sarayı yer alıyor. 

 

http://www.nuvodragos.com/


projeye sor



Geri Dön