19 / 04 / 2024

DYO, 5-9 Mayıs 2010 tarihinde Yapı Fuarı'nda!

DYO, 5-9 Mayıs 2010 tarihinde Yapı Fuarı'nda!

2010 boya sezonunda "Helal olsun usta" sloganıyla öne çıkan DYO, şimdi de Yapı Fuarı'nda tüm sektöre sesleniyor



Türkiye'nin ilk boya fabrikası DYO, 5-9 Mayıs 2010 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen Yapı Fuarı 2010'da, 3. salon 3261 nolu stantta sektör temsilcileri, çalışanları ve ziyaretçileriyle bir araya geliyor. Fuar kapsamında müşteri hedef kitlesiyle buluşacak olan DYO, teknolojik ürünlerinin yanı sıra, Klimatherm Isı Yalıtım Sistemi ve yenilenen fırça-rulo ürün gruplarını tanıtacak ve ziyaretçileri bilgilendirecek. 

İnşaat boyalarında, yurtçapına yayılmış bayileri aracılığıyla 15 bin satış noktasına ulaşan DYO, sektörde ilkleriyle de ön sırada yer alıyor. İç cephe, dış cephe, metal ve ahşap yüzeylerde uyguladığı 6000'in üzerinde renk yapabilen Renk Pınarı sistemiyle öncü ve lider konumunu korurken, Türkiye'de bir ilk olan nanoteknolojik ürünleri ve Teflon'lu iç cephe ve dış cephe boyalarında da sektöre öncülük ediyor. 

Teflon teknolojisi sayesinde, yüksek yağ iticiliği ile kolay temizlenme özelliğine sahip iç cephe boyası Teknoplast ve dış cephelerde yüzeyin yağmur suyu ile kendi kendini temizlemesini sağlayan Teknotex ürünleriyle sektörde farklılık yaratan DYO, nanoteknoloji konusunda yaptığı çalışmalarla da Türkiye'de bir ilk olan ışıkla kendini temizleyebilen ürün grubuyla dikkat çekiyor. Enerji maliyetlerinin artmasıyla önem kazanan ısı yalıtımı konusunda yüksek kaliteli ürün paletiyle tüketiciye hizmet veren DYO, Klimatherm markasıyla pazarın kaliteli ürün ve uzman uygulamacı ihtiyacını da karşılıyor. 


DYO, faaliyette bulunduğu pazarlarda müşteri taleplerini doğru algılayarak, bunları karşılayacak ürün ve hizmetlerin tasarım, üretim ve dağıtımını, tüketici memnuniyetini en üst düzeyde tutarak gerçekleştiriyor. Pazarda lider ve öncü olma hedefiyle yenilikçi, girişimci, innovative yaklaşımlarla uluslararası teknolojiyi yakından takip eden şirket, son yıllarda dış pazarlara yaptığı yatırımlarla bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

"İlk"leriyle sektörde fark yaratıyor

Boyanın kaliteli olması  kadar, boyanın kaliteli olarak uygun tekniklerle uygulanmasının da önemine inanan şirket 2009 yılından bu yana da profesyonel boyacı ustalarına DYO Akademi ile hizmet veriyor. Boya ustaları, Avrupa Birliği uyum yasası çerçevesinde mesleki denklik ve yeterliliklerini sağlayacak bu hizmet ile hem Milli Eğitim Bakanlığı hem de DYO Akademi onaylı sertifikaya da sahip oluyor. Yine profesyonel boyacı ustalarına yönelik sunulan ve Türkiye'de ilk kez uygulanan DYOLOG Bağlılık Programı kapsamında da; ürün kapaklarında bulunan şifrelerle puan biriktirebilen ustalar ve boya tezgahtarları çeşitli hediyelerin yanı sıra nakit ödül kazanma hakkı da elde edebiliyor. 


Geri Dön