18 / 04 / 2024

DYO boya ve yalıtım ürünlerini Yapı Fuarı’nda sergileyecek!

DYO boya ve yalıtım ürünlerini Yapı Fuarı’nda sergileyecek!

Türkiye’nin ilk yerli boya üreticisi Dyo, bu yıl 36’ıncısı düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı’nda inşaat boyaları kategorisinde sunduğu çözümler yanında ısı yalıtımındaki markası Klimatherm ile yer alıyor.



Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, bu yıl 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Sektördeki deneyimi kadar boya teknolojisindeki en son yenilikleri sunan ürünleri ile fark yaratan Dyo, 3’üncü salon ve 261 numaralı standda ürünlerini sergiliyor.

 

Dyo’nun dekoratif boyalar olarak da adlandırılan inşaat boyaları alanındaki çözümleri, yenilikçi teknolojileri ile dikkat çekiyor. Yapı Fuarı’nın ziyaretçileri; PTFE katkılı Teknoplast ve Teknotex serisi, Dinamik İpekmat, Dinamikmat ve Dinamik Dış Cephe ile hybrid teknolojiyi boya sektörüne kazandıran iç cephe boyası Dyojen’i daha yakından tanıma olanağı bulacak.

 

Dyo, Klimatherm markası ile 2006 yılından bu yana faaliyet gösterdiği ve önümüzdeki yıllarda daha da büyümesi beklenen ısı yalıtım pazarındaki payını artırmak için de çalışmalarına hız verdi. Isı yalıtımında uzman teknik kadrosu, Türkiye çapına yayılan uygulamacı bayi ağı, satış öncesi ve sonrası sunduğu hizmetlerle öne çıkan Klimatherm, binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufu sağlıyor. Boya, binalarımızı renklendirip güzel bir görünüm sağlarken diğer yandan dış etkenlere ve hava koşullarına karşı korur. Bu noktada boyanın teknolojisi ve kalitesi devreye girer. Klimatherm ile yapılan ısı yalıtım uygulamalarında Dyo’nun üstün boya teknolojisine sahip çözümleri kullanıldığından binanızı iki kere korumuş olursunuz. 

 

İnşaat sektörünün profesyonelleri ile Uluslararası Yapı Fuarı’nda yeniden buluşan Dyo, 3’üncü salon ve 261 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlıyor.  


Geri Dön