18 / 04 / 2024

KYK, yalıtım çözümlerini Yapı Fuarı’nda tanıtacak!

KYK, yalıtım çözümlerini Yapı Fuarı’nda tanıtacak!

24-28 Nisan tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek Yapı Fuarı’na katılan KYK Yapı Kimyasalları, su ve ısı yalıtımına yönelik çözümlerini canlı uygulamalarla tanıtacak



Türkiye’nin önde gelen yapı kimyasalları üreticileri arasında yer alan KYK Yapı Kimyasalları, 24-28 Nisan tarihlerinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Yapı Fuarı’ndaki yerini almaya hazırlanıyor. 


Fuarda gerçekleşecek aktiviteleri ile ilgili bilgi veren KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, “Sektörün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunmanın yanında uluslararası bir iş geliştirme platformu olarak öne çıkan Yapı Fuarı’nda özellikle su ve ısı yalıtımına yönelik çözümlerimizi tanıtmayı planlıyoruz. Tanıtımlarımız yapısal problemlere yönelik önerdiğimiz çözümler bazında gerçekleşecek. Bu çözüm içerikli teşhirlerimizde de birçok ürünü bir arada gösteriyor olacağız. Örneğin teras yalıtımıyla ilgili olarak, bütünlüklü bir çözüm olarak yapıştırıcıyı, derz dolguyu ve su yalıtım malzemesini katman katman uygulayacağız. Fuarın açık alanında, 211 numaralı standımızda hem KYK Eğitim Tırı ile hem de teşhir ve canlı uygulamalarımızın gerçekleştirileceği yapı ile yer alacağız” diye konuştu.


Geri Dön