28 / 03 / 2024

Dyson'da Anneler Günü'ne özel kampanya! İşte 5 Mayıs 2022 Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyat listesi!

Dyson'da Anneler Günü'ne özel kampanya! İşte 5 Mayıs 2022 Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyat listesi!

Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte hediye araştırmaları da hız kazanmaya başladı. Dyson indirimli fiyatlarıyla Anneler Günü kampanyalarını hazırladı. Peki, Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi..



Dyson, Anneler Günü için çeşitli kampanyalarını duyurdu. Bu kapsamda Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact alanan 699 TL değerindeki filtre hediye olarak veriliyor. 

Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact, HEPA H13 standardına uygun olarak tamamen yalıtımlı olarak tasarlanmıştır. Ultra ince partiküllerin %99.95'ini yakalama özelliğine sahiptir. Bütün odanın havasını temizliyor ve hijyenik bir şekilde nemlendiriyor. 

Dyson da Anneler Günü ne özel kampanya! İşte 5 Mayıs 2022 Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyat listesi!

Dyson nemlendirme özellikli hava temizleyiciler istediğiniz nemi otomatik veya manuel olarak elde etmenizi sağlıyor. Otomatik modda, yalnızca ayarlamanız yeterli oluyor.

Manuel modda ise, LCD hava akışını artırmanız gerekip gerekmediğini gösteriyor- bu da hedefinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Üç sensör havanızı sürekli olarak takip ediyor, kirleticileri moleküler düzeyde teşhis ediyor ve gerçek zamanlı raporlarla canlı hava kalitesini gösteriyor. 


Geri Dön