25 / 04 / 2024

E-Bordro Ocak 2023 sorgulama ekranı açıldı Zamlı maaşlar e-Devletten görülebilecek!

E-Bordro Ocak 2023 sorgulama ekranı açıldı Zamlı maaşlar e-Devletten görülebilecek!

Milyonlarca memurun merak ettiği Ocak 2023 maaş bordrosuna e devletten ulaşılabilecek. Bir çok kamu hizmetleri için tek bir  erişim imkanı sağlayan e-Devlet kapısı üzerinden memur maaşları e-Bordro ile görülebilecek.




Yapılan yeni düzenleme ile Ocak ayında maaşlarına yüzde 30 zam alan memurlar, merakla bordro araştırması yapıyor.Heyecanla beklenen e-Devlet giriş ile memur maaşı e-Bordro Ocak 2023 sorgulaması zamlı memur maaşı bordroları yayınlandı mı? İşte cevaplar....

OCAK 2023 E-BORDRO YAYINLANDI

Zamlı memur maaşları her ayın 15'inde hesaplara yatırılıyor. e-Devlet üzerinden erişime açılan memur maaşı bordroları ise maaş gününden bir gün önce yayınlanıyor.Merakla beklenen Ocak 2023 maaş bordoları e-Devlet üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

E-Bordro Ocak 2023 sorgulama ekranı açıldı Zamlı maaşlar e-Devletten görülebilecek!
www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama linkine tıklayark sisteme giriş yapın. Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Bordro sorgulama sayfası üzerinden ilk adım olarak 'Yıl Seçiniz' butonunu kullanarak görüntülemek istediğiniz yılı seçin. İkinci adım olarak ise 'Ay Seçiniz' butonu üzerinden görüntülemek istediğiniz bordro döneminin ayını seçiniz. Son olarak 'Sorgula' butonunu kullanarak bordronuzu sorgulayabilir ve maaş bordronuzu öğrebilirsiniz


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön