28 / 03 / 2024

e-Devlet'ten başvuran destekten yararlanacak! Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul çocuklu ailelere müjde peş peşe zam geldi..

e-Devlet'ten başvuran destekten yararlanacak! Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul çocuklu ailelere müjde peş peşe zam geldi..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın çocuklara sağladığı destek devam ediyor. Bu kapsamda yardımdan e-Devlet'ten başvuran destekten yararlanacak. Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul çocuklu ailelere çok sevinecek...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın dar gelirli ailelere ilişkin yardımları sürüyor. Aralık ayı enflasyon rakamlarının belli olmasından sonra emekli ve memur maaşlarına zam geldi. Yüzde 30 oranında uygulanan zamlar sonrası sosyal destek ödemelerinin de yükselip yükselmeyeceği merak konusu oluyor. 

e-Devlet ten başvuran destekten yararlanacak! Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul çocuklu ailelere müjde peş peşe zam geldi..

Aile Bakanlığı'nın çocuklu ailelere ilişkin destekleri devam ediyor. Başvuruların e-Devlet üzerinden de yapıldığı destekler, binlerce vatandaş tarafından araştırılıyor. 2023 yılı maaşlarına zam gelirken bununla birlikte Sosyal ve ekonomik destek hizmeti (SED) ödemesi ve Çocuk Destek Bileşeni ödemesi de yükseldi. İşte, konuya yönelik merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön