19 / 04 / 2024

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

SGK o ödemeler için duyuru yaparak e-Devlet’ten ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren kişilerin hesaplarına para yatacak. PTT'ye gitmek gerek kalmadan ödemelerini almak isteyenler konunun ayrıntılarını merak etmeye başladı.



Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) duyurusu üzerine rapor paraları ve sevk ödemelerine yönelik ayrıntılar sorgulanmaya başlandı. PTT’den de çekilebilen bu ücretler, e-Devlet’ten IBAN girişiyle hesaplara da yatıyor.

O ÖDEMELER IBAN ÜZERİNDEN YATACAK

SGK, resmi Twitter hesabı üzerinden yurttaşlara duyuru yaptı. Yapılan duyurua göre, IBAN numarasını e-Devlet’ten ya da ALO 170 arayarak bildiren kişiler, rapor paralarını ve sevk ödemelerini PTT’ye gitmeye gerek kalmadan alabilecekler.

 e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

Konu hakkındaki paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"IBAN numaranızı e-Devlet’ten ya da ALO 170 arayarak tanımlatmanız durumunda rapor ücretlerinizi ve sevk ödemelerinizi hesabınıza gönderiyoruz."

E-DEVLET IBAN PAYLAŞIMI

İnsanlar bunun için e-Devlet’te T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yapabilirler. Sonra da Şahıs Ödemeleri Banka Hesabı Tanımlama sayfasından IBAN numaralarını girebilirler.

İşte detaylar...


Geri Dön