19 / 04 / 2024

e-tapu.com hizmete girdi!

e-tapu.com hizmete girdi!

İnteraktif danışmanlık hizmeti veren ilk internet sitesi e-tapu.com hizmete girdi 



Gayrimenkul sektöründe e-tapu dönemi başladı. Gayrimenkulle ilgili her konuda, tapu işlemleri uygulaması ve mevzuatına yönelik interaktif danışmanlık hizmeti veren ilk internet sitesi e-tapu.com hizmete girdi 
 
Kurumsal firmaların ve bireysel kullanıcıların gayrimenkulle ilgili akıllarına gelen her konuda danışmanlık alabilecekleri e-tapu.com hizmete girdi. Türkiye'de bu alanda bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden  e-Tapu Danışmanlık Eğitim ve Gayrimenkul Hizmetleri Şirketi Başkanı Metin Yeşil, "2005 yılından beri hizmet veren sitemiz, 2010 yılından itibaren interaktif olarak kullanıcılarımızın hizmetine girmiştir" dedi. Siteye giren herkesin gayrimenkulle ilgili her türlü soru ve sorununa çözüm bulabileceğini belirten Yeşil, "Verdiğimiz interaktif danışmanlık hizmetiyle, kullanıcılarımızın gayrimenkulle ilgili her türlü talebine online olarak yanıt verebiliyoruz" dedi. 
Gayrimenkul danışmanlığına dair her türlü hizmeti online olarak sunduklarını belirten Yeşil, "Telefon ve mail yolu ile verilen bu hizmetlerimizde üyelerimiz karşılaştıkları sorunlara anında cevap bulurken, mevzuat ile ilgili en son bilgileri internet sitemizden, belirli periyodlarda gerçekleşecek seminerlerden ve  kendilerine göndereceğimiz bilgilendirme maillerinden ulaşabiliyorlar" dedi. e-tapu.com'da sunulan hizmetlerden; bankalar, hukuk büroları, değerleme şirketleri, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, yatırım şirketleri, noterler, belediyeler, emlak müşavirleri gibi gayrimenkul sektörü ile ilgili geniş bir kesim yararlanabiliyor.


Geri Dön