25 / 04 / 2024

E5 Meydan Sefaköy projesi geliyor!

E5 Meydan Sefaköy projesi geliyor!

Firma: Torkam-Nar İş Ortaklığı

Proje: E5 Meydan Sefaköy

Torkam İnşaat-Nar İnşaat İş Ortaklığı tarafından Sefaköy bölgesinde hayata geçirilecek olan E5 Meydan projesinde çalışmalar başladı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Küçükçekmece Kartaptele Mahallesi'nde arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım modeliyle Şubat ayında satışa sunulan arsayı Torkam İnşaat-Nar Kentsel Ortaklığı almıştı. E-5 Otoyolu'nun yanında bulunan 20 bin 776 metrekarelik arsa "E5 Meydan" adıyla hayata geçiriliyor.


E5 Otoyolu’nun yanında yer alan arazinin, Sefaköy Metrobüs durağı ile toplu ulaşım hattının kesiştiği noktada bulunduğunu ifade eden  TOKİ  Başkanı mehmet Ergün Turan, "Arsamızın ulaşım yollarına yakın olması, bölgenin çeşitliliği, alt yapısı tamamlanmış bölgede bulunması yatırımcılarımız için yeni bir fırsat sunacak” diyen Turan, arsanın merkezi konumda olması nedeniyle ihaleye ilginin yoğun olduğunu söyledi. Ergün Turan, arsanın yakınındaki üniversiteler ve yanındaki transfer merkezi nedeniyle bölgede yoğun yaya sirkülasyonu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bu alan ticari kabiliyeti çok yüksek bir konumdadır. Arsa üzerinde geliştirilecek proje, yeni istihdam sağlayıp bölgenin gelişimine katkı sağlayacaktır." şeklinde açıklama yaptı. 


E5 Meydan projesinin İstanbul'un en değerli lokasyonunda yer aldığını söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "Florya, havalimanı, E5, Sefaköy bileşenlerini içinde barındıran proje alanı günlük 2 milyon kişilik yolcu kitlesiyle yüz yüze kalmaktadır” dedi.E5 Meydan projemizle iş ve yaşam standartlarını zirveye taşımayı amaçlıyoruz" dedi. 


E5 Meydan projesinin etüd ve proje çalışmaları başladı. Proje İstanbul’un en önemli, Avrupa Yakası’nın ise en avantajlı ulaşım merkezlerinden E5, Atatürk Havalimanı, Metrobüs ve Tramvay’ın yanı sıra yakın zamanda hayata geçirilecek Metro ve Havaray’a komşu konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Yeni proje Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Arel Üniversitesi'ne komşu konumda bulunuluyor. 


Web: http://e5meydan.org/#1


TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif! 



Star


projeye sor



Geri Dön