27 / 04 / 2024

EA İnşaat Kartal Kule iletişim!

EA İnşaat Kartal Kule iletişim!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA İnşaat Kartal Kule iletişim adresi ve telefon numarası bilgisi şöyle: Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No: 161 Kartal / İstanbul ( Satış ofisi) - 444 26 01



EA İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Kartal Kule projesi lokasyon olarak İstanbul Anadolu Yakasında yer alan Kartal ilçesinde konumlandırılıyor.  EA İnşaat  Kartal Kule iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


205 adet bağımsız bölümden oluşan Kartal Kule projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Pendik Marina'ya ve sahil yoluna 5 dakika ve Kartal Adalet Sarayı'nın yanı başında hayata geçiriliyor.


5 bin 200 metrekare arsa alanına sahip olan Kartal Kule projesinde yer alan ofisler 74 metrekare ile 133 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. EA İnşaat Kartal Kule iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Kartal Kule projesinden yemek alanı, concierge, fuaye alanı, back office ve sekreterya bulunuyor.  Kartalkule  projesi ne zaman teslim sorusuna 2013 yılının sonunda cevabı veriliyor. EA İnşaat Kartal Kule iletişim bilgileri şöyle:


EA İnşaat Kartal Kule nerede?

Kartal Kule adres: Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No: 161 Kartal / İstanbul ( Satış ofisi) 


EA İnşaat Kartal Kule ulaşım krokisi: 

  EA İnşaat Kartal Kule iletişim!


EA İnşaat Kartal Kule iletişim:

Telefon: 444 26 01   

Web adresi: www.kartalkule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön