24 / 04 / 2024

Eagle Park Evleri!

Eagle Park Evleri!

Firma: Ase Yapı

Proje: Eagle Park

Eagle Park Evleri Kartal' da yükseliyor. Eagle Park Evleri' nde yer alan konutlar 330 bin TL' den başlayan fiyatlarla satılıyor. Eagle Park' ta konut teslimleri hemen yapılıyor...




Ase Yapı projesi olan  Eagle Park  Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Eagle Park Evleri 5 bin 374 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edildi.


8 bin 588 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Eagle Park Evleri'nde toplam 125 adet daire bulunuyor. Kartal Eagle Park'ta satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Eagle Park Evleri!


Kartal Eagle Park Evleri satış fiyatları 330 bin liradan başlıyor. Projedeki 3+1 dairelerin fiyatları 700 bin liradan başlarken dubleks dairelerin fiyatları ise 850 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Eagle Park Evleri Kartal'da banka kredisiyle vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Eagle Park' ta konut teslimleri hemen yapılıyor.


Eagle Park Evleri'nde oyun alanları, buhar banyosu, kapalı otopark, spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, squash, sauna ve de fitness center yer alıyor. 


Eagle Park Evleri!


Eagle Park adres!

Kordonboyu Mahallesi, Tekel Caddesi, No:52/54 Atalar/Kartal. 


Eagle Park Kartal iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön