16 / 04 / 2024

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.



Bebeklere ve annelerine yönelik zengin ürün çeşitleriyle onların alışverişteki adresi olan ebebek,  mağaza sayısını arttırmayı sürdürüyor. Yüzlerce markanın binlerce ürününü aynı çatı altında bir araya getiren marka; İstanbul’daki mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek bebekli ailelerin en hassas süreçlerinde onlara yol arkadaşı oluyor.

Marka, içerisinde bulunulan zorlu pandemi sürecinde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini tek bir çatı altında karşılama gayesiyle mağaza açılışlarına devam etti. Yasal yönlendirmeler doğrultusunda aldığı tüm önlemler ile kapılarını ziyaretçilerine açmayı sürdüren marka, yeni açılan mağazasıyla Türkiye’de tam 170 bebek ürünleri mağazasına sahip oldu.

Güler yüzlü kadrosu, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatları, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle 2001'den itibaren faaliyet gösteren marka yeni mağazası olan İstanbul Tepe Nautilus AVM’de ziyaretçilerini karşılayacak.

 


Geri Dön