20 / 04 / 2024

Ebru Şallı'dan '1.5 milyon dolarlık villa' iddialarına yanıt!

Ebru Şallı'dan '1.5 milyon dolarlık villa' iddialarına yanıt!

Eşinin düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolarlık villa aldığı iddialarını yalanlayan Ebru Şallı, "Bana tencere, tava alınması daha çok hoşuma gidiyor" dedi.



Eşinin düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolarlık villa aldığı iddialarına cevap veren Ebru Şallı, küçük jestlerin kendisini mutlu ettiğini açıkladı. Şallı "Bana tencere, tava alınması daha çok hoşuma gidiyor" şeklinde konuştu.

Güneş'te yer alan habere göre; geçtiğimiz eylül ayında iş insanı Uğur Akkuş’la evlenen Ebru Şallı, katıldığı davette soruları yanıtladı. Eşinin aldığı pahalı hediyelerle gündeme gelen Şallı, Uğur Akkuş’un 1.5 milyon dolara villa aldığıyla ilgili iddialara cevap verdi.

Haberleri yalanlayan eski manken, “Bunlar çok fantastik şeyler. Sanırım Uğur’un aldığı yüzükten dolayı” dedi.

Kendisine pahalı evlerin çok yakıştırıldığını ancak bu durumun kendisini mutlu etmediğini belirten Şallı, “Aslında hediyenin büyüğü, küçüğü olmaz. Ben çocuklarıma da bunu aşılıyorum hep. Önemli olan küçük şeylerle mutlu olabilmek” açıklamasında bulundu.

Mutfak eşyalarını çok sevdiğini ve çevresinin bunu bildiğini sözlerine ekleyen Şallı, “O yüzden ben bir tencere tavayla da mutluyum” dedi.

Uğur Akkuş, eşi Ebru Şallı’ya düğün hediyesi olarak 200 bin TL değerinde tek taş almıştı.


Geri Dön