26 / 04 / 2024

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.



Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, "Bu hakkı teslim etmek için tüm yüreğimle çalışacağım. Kartal artık hak ettiği hizmeti alacak'' diye konuştu.

''Güçlü alt yapıya kavuşturacağız''

Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kartal’da vatandaşların hayal kırıklıklarına şahit olduklarını söyleyen Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek, "Dermansızlara derman, çaresizlere çare olacağız. Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir.  Kartal’ı belediyecilik anlayışımızla güçlü alt yapısına kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti belediye anlayışının 1994 mahalli seçimlerinden sonra zengileştiğini kaydeden Ebubekir Taşyürek, Kartal'a çöp, çukur ve çamurun yakışmayacağına dikkat çekerek, "2004'te slogan ‘yerel kalkınma başlıyor’du.  Şimdi ise ‘memleket işi, gönül işi’ diyoruz. Biz bu işe gönlümüzü verdik. Hiç kimseye ayrımcılık yapmadan, her zaman vatandaşının yanında olan bir belediyecilik prensibiyle hareket edeceğiz. Dini, dili, kökeni veya mezhebi ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Etkin ve verimli bir yönetim modeliyle, kaynakları sadece ve sadece vatandaşlarımız için kullanacağız. Adaletten ne olursa olsun şaşmayacağız.  Yoksulun, yetimin, öksüzün yakınında olacağız” dedi. 

''Sorun çözen hizmet sunacağız''

Belediye hizmetlerini her hane için erişilebilir kılacaklarını anlatan Taşyürek, son olarak şunları söyledi: "Yerel yönetimler tecrübe ister, birikim ister. Önce Allah’ın izniyle, sonra aziz milletimizin desteğiyle biz bu yarışı önde bitireceğiz. Bizi bekleyen umutları, seçim çalışması yaparken duyduğumuz yürekleri boşa çıkarmayacağız. Partimizin millet sevgisini, vatandaşımızın mütevazı ve sağduyulu yaklaşımını hiçbir zaman unutmadan şevkle çalışacağız."


 


Geri Dön