19 / 04 / 2024

Eclectia Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu!

Eclectia Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu!

Yalıtım sektörünün önde gelen markalarından Eclectia A.Ş.; İnsana, çevreye ve sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu.



Yalıtım sektörünün önde gelen markalarından Eclectia A.Ş.; İnsana, çevreye ve  sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde Türkiye ve Dünya pazarında en çok talep gören şirket oldu.


Isı ,Su ,Ses Yalıtımı ve zemin kaplama sistemlerinin üretici firması  olan Eclectia A.Ş 2008 yılında kurularak alanın en profesyonel ve teknolojik cihazlarının kullanıldığı laboratuarlarında deneyimli ve akademik personeli ile işlemin her aşamasını sürekli kontrol altında tutarak,insan ve çevre sağlığına son derece duyarlı davranan ve müşterilerine en doğru en hassas üretim sağlayan şirket oldu.


’Isı Yalıtımı’’ iklim değişikliği ile mücadelenin anahtarı

Ülkemizde enerjinin %37,2’si binalarda, %32’si sanayide ve %20’si ulaşımda harcanıyor. Binalarda tüketilen enerjinin en büyük payı ise ısıtmadan kaynaklanıyor. Konutlarda tüketilen toplam enerjinin yaklaşık %75’inden fazlası ısıtma ve soğutma için tüketiliyor. Bu enerjinin de büyük bir oranı yalıtımsız ya da kötü yalıtılmış dış duvarlar yüzünden kaybolmaktadır. Doğru ürün ve uyguluma ile %50'ye varan tasarruf sağlamanın en ekonomik, en yaygın ve en etkili yolunun binalarda "Isı Yalıtımı" olduğu bilinmektedir.


Güvenilir marka, doğru malzeme ve doğru uygulama, ISI ,SU,SES yalıtımı ile hedeflenen maksimum enerji tasarrufunun anahtarını oluşturuyor. 


Yapıların  ISI, SU  ,SES yalıtım ve zemin kaplama sistemleri ile ilgili faaliyet gösteren Eclectia A.Ş  insan ve çevre sağlığına son derece duyarlı üretim yapmaktadır.Türkiye ve Gana' daki fabrikalarında üretim yapan ECLECTIA markasının gücü ve geniş ürün yelpazesi ile hem iç pazarda, hem de dış pazarda aranılan bir marka olmuş, CE-TSE -ISO:9001, ISO:14001 ve ISO:18001 kalite güvence ve yönetim sertifikalarına sahip olarak  kaliteyi bir standart olarak benimsemiştir.


Eclectia A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Altındal : ‘’Biz bildiğimiz işi arkasındayız. Bu iş bir mühendislik faaliyetidir , Analitik yaklaşırız her yapının  sorunu ayrı bir projedir, yerinde keşif yaparak , analiz eder , mimar ve mühendis arkadaşlarımızla planlama yapar , Çözümlerini plan gereği bilimsel ve ekonomik  fayda da  uzun süreli koruma hedef alarak stratejimizi belirleriz . Eclectia, çevre dostu ürünleri ile her zaman çevreye saygılı, duyarlı ve hassas şirket politikası ile faaliyetlerini güvenli, ahlaklı ve çevreye dost olarak sürdürmeyi ilke edinmiş, ulusal ve uluslararası  kalite prensibi ile müşteri beklentilerini de en yükseğe çıkararak müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.


Eclectia' nın en çok dikkat çeken uygulamalarından birisi de projeye ve kişiye özel seçenekler oluşturabilmesidir.


Geri Dön