19 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Sitesi'nde yüzde 1 KDV'li satışlar! 307 bin TL'ye!

Eclipse Maslak Sitesi'nde yüzde 1 KDV'li satışlar! 307 bin TL'ye!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Eclipse Maslak

Artaş İnşaat’ın Maslak’ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak’ta KDV artırımından etkilenmeyen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yüzde 1 KDV ile satışına devam ediliyor




Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarını Maslak’a taşıyan Eclipse Maslak’ta, %1 KDV ile satışlar devam ediyor. KDV artırımının dışında kalan projede 1+0’dan 4+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor.


550 konut, 44 ofis ve ticari alandan oluşan  Eclipse Maslak  ayrıcalıklı özellikleri ve konumuyla dikkat çekiyor.


Proje özelliklerine kıyasla ekonomik oranlarda tutulan Eclipse Maslak’ın 307.000 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarına ek olarak alternatif ödeme planları sunuluyor.


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 60 aya kadar %0,77, 120 aya kadar ise %0,80 oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.


SATIŞA SUNULAN DAİRELERİN % 65’İ SATILDI


Eclipse Maslak’ın yoğun ilgiyle başlayan satışlarıyla birlikte satışa sunulan dairelerin % 65’İ sahiplerini buldu.


22 bin metrekare alana inşa edilen Eclipse Maslak finans dünyasına, ülkenin en başarılı kurumlarının yönetim merkezlerine, İstanbul’un renkli yaşam alanlarına ve vazgeçilmez Boğaziçi’ne komşu bir noktada bulunuyor.


AYRICALIKLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR


Avrupa Konutları markasının en büyük ayrıcalıklarından olan geniş sosyal yaşam alanları Eclipse Maslak’da da uygulanıyor.


Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasının yer aldığı spor tesisinde hobi salonu ve oyun alanları da yer alıyor. Proje bünyesinde yer alan restoran, kafe ve market alanları da projenin önemli noktalarından.


7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, yangın ve duman alarmı gibi özelliklerin sunulduğu proje üstün güvenlik hizmetleriyle de fark oluşturuyor.


Geleneksel ve modern mimarinin birleştirildiği Eclipse Maslak’ta unutulmaya yüz tutmuş balkon keyfi yeniden hayat buluyor. Kesintisiz İstanbul ve Kemerburgaz Ormanı’na hakim manzaralı daireleriyle Maslak’ta ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Eclipse Maslak, bölgenin en özel konumunda yer alıyor. 


0212 285 44 54

www.eclipsemaslak.com



projeye sor



Geri Dön