23 / 04 / 2024

Eclipse Maslak'ta 120 ay taksit fırsatı!

Eclipse Maslak'ta 120 ay taksit fırsatı!

Artaş Grubu'nun Maslak'ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak'ın konutları hızla sahiplerini bulurken, fiyat artışından etkilenmemek için son haftaya girildi. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 80'i sahiplerini buldu.



Artaş Grubu'nun Maslak'ta inşasına devam ettiği Eclipse Maslak'ın konutları hızla sahiplerini bulurken, fiyat artışından etkilenmemek için son haftaya girildi. 550 konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin yüzde 80'i sahiplerini buldu. Projenin Eclipse Maslak Business markalı yatay ofis blokları da yatırımcılardan ilgi görüyor. 


İnşa çalışmalarında sona yaklaşılan projenin konut ve ofis bloklarının teslimleri Ağustos ayında yapılacak. Gelecek hafta fiyat artışının yapılacağı Eclipse Maslak'ta 1+0'dan 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleri 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor. 


Posta Gazetesi 



Geri Dön