24 / 04 / 2024

Eclipse Maslak'ta yer alan ofislerin teslimleri hemen yapılıyor!

Eclipse Maslak'ta yer alan ofislerin teslimleri hemen yapılıyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor..



 Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor Avrupa Konutları markalı projelere imza atan Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51'i sahiplerini buldu. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte büyüklükleri 135 metrekare ile bin 500 metrekare aralığında değişen ofis seçenekleri yer alıyor. Artaş İnşaatın erken teslim geleneğini sürdürdüğü projede konutlar 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldı. Projede Eclipse Maslak Business adı altındaki ofis alanları ise yatay bir düzlemde tasarlandı. 


ENERJİDEN TASARRUF

Bu şekilde yatay düzlemde konumlanan şirketler, fonksiyonelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlıyor. Eclipse Maslak Business'ta kiralamanın metrekaresi ise 20 dolardan yapılıyor. 

Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde firmaların personel servisleri için araç bekleme bölümü oluşturuldu. Eclipse Maslak Business, akıllı bina alt yapısına sahip. 


Habertürk


Geri Dön