27 / 04 / 2024

Eclipse Maslak ofis fiyatları

Eclipse Maslak ofis fiyatları

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak'taki ofislerin yüzde 62'sinin satışı tamamlandı!

Ofislerin metrekare satıs fiyatı 3.300 dolardan başlayan Edipse Maslak Business'ta is alanları metrekaresi 20 dolardan kiralanabiliyor. Projede yer alan ofislerin yüzde 62'sinin satış gerçekleşti..

Eclipse Maslak'ta yer alan ofislerin teslimleri hemen yapılıyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor..

Eclipse Maslak Business ödeme planı!

Yatay bir düzlemde hayata geçirilen Eclipse Maslak Business 'ta yer alan ofislerin alanları 135 metrekareden başlıyor, 1.500 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Eclipse Maslak Business ödeme planı...

Eclipse Maslak'ta hemen teslim daireler!

İstanbul Sarıyer Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak, 550 daire ve ofislerinde bulunduğu 2 kuleden meydana geliyor. Artaş imzası taşıyan Eclipse Maslak projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Eclipse Maslak'ta fiyatlar güncellendi! 377 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eclipse Maslak projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Güncellenen fiyatlara göre stüdyo daire tiplerinin fiyatları 377 bin TL ile 489 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Eclipse Maslak'ta 2+1 daireler 720 bin TL'den başlıyor!

Eclipse Maslak projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 720 bin TL'den başlayarak 974 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yer alan daireler için yüzde 25 peşinat sonrasında 120 aya kadar vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Eclipse Maslak projesinde 1 milyon 49 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Eclipse Maslak projesinde yer alan daire seçeneklerinden 140-146 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 49 bin TL ile 1 milyon 350 bin TL arasında değişiyor

Ecipse Maslak'ta ofislerin metrekaresi 7 bin liradan başlıyor!

Projenin Eclipse Maslak Business markalı yatay ofis blokları da yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 128 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen ofislerin ortalama metrekare fiyatları 7 bin TL'den alıcı buluyor.

Eclipse Maslak'ta daireler tükeniyor! 350 bin TL'ye!

Avrupa Konutları markalı projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş Grubu, Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak projesiyle bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imza atıyor...

Maslak Eclipse Rezidans iletişim!

Maslak Eclipse Rezidans iletişim için, Maslak Eclipse satış ofisi ile 0212 285 44 54 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz...

Eclipse Maslak Business'da metrekare fiyatı 3 bin 250 dolar!

Ofis bloklarının satışa çıktığı Eclipse Maslak Business'da metrekare fiyatı 3 bin 250 dolar olarak belirlendi...

Eclipse Maslak Business'ta az kat çok "iş"!

Artaş İnşaat'ın az kat çok "iş" sloganı ile satışa çıkardığı Eclipse Maslak Business projesinde ofislerin metrekaresi 3 bin dolar ile 4 bin 550 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Eclipse Maslak Business ofislerin metrekaresi 3 bin dolardan!

Eclipse Maslak projesinde yer alan ofis blokları Eclipse Maslak Business adıyla satışa çıkarıldı. Eclipse Maslak Business metrekare birim fiyatı 3 bin dolar ile 4 bin 550 dolar arasında değişiyor...

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Eclipse Maslak'ın WorkLand basın toplantısı 14 Aralık'ta!

Maslak’ın en gözde projelerinden Eclipse Maslak’ta, ofis konseptine yeni bir soluk getirecek “WorkLand” hayata geçiriliyor.

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak ofis fiyatları Haberi

Eclipse Maslak ofis fiyatları


İstanbul Maslak'ta yer alan Eclipse Maslak projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirildi.


Eclipse Maslak projesi 550 adet daire ve 83 adet ofisten meydana geliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Eclipse Maslak projesinde tüm daireler satıldı.


Eclipse Maslak Business bloklarında ofis satışları devam ediyor. Eclipse Maslak Business projesinde ofislerin satış fiyatları 765 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.


Eclipse Maslak projesinde teslimler hemen yapılıyor. Eclipse Maslak Business'ta ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.516 metrekare aralığında belirlendi.



Adres : Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:5 Şişli/İstanbul


Tel : 0212 285 44 54

Web : http://www.eclipsemaslak.com/

Gülcihan...