23 / 04 / 2024

Eclipse Maslak'taki ofislerin yüzde 62'sinin satışı tamamlandı!

Eclipse Maslak'taki ofislerin yüzde 62'sinin satışı tamamlandı!

Ofislerin metrekare satıs fiyatı 3.300 dolardan başlayan Edipse Maslak Business'ta is alanları metrekaresi 20 dolardan kiralanabiliyor. Projede yer alan ofislerin yüzde 62'sinin satış gerçekleşti..



Artaş Inşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde hemen teslim dairelerle birlikte, çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı devam ediyor. 

Avrupa Konutları markalı projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak'ta 1+0'dan 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleri ile birlikte 135 metrekare ile 1.500 metrekare aralığında değişen ofisler bulunuyor. 


Ofislerin yüzde 62'sinin sahiplerini bulduğu projede ofislerin metrekare satış fiyatı 3.300 dolardan başlıyor. Ofislerde kiralama imkanı da sunulan Eclipse Maslak Business'ta metrekaresi 20 dolardan kiralama yapmak mümkün. Konutların 30'ar katlı iki kulede konumlandırıldığı projede, ofis alanlan yatay bir düzlemde, en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlandı. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tasarrufu sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor. 


Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için büyük kolaylık sağlıyor. Akıllı bina altyapısına sahip olan Eclipse Maslak Business, yüksek teknolojik donanımıyla, 7/24 güvenliğiyle 'Az katta çok iş' imkanı sağlıyor. 

Eclipse Maslak'ın konut blokunda ise hemen teslim dairelerin satışları devam ediyor. Yüksek inşaat kalitesi, teslim sonrası ayrıcalıklı hizmetleri, yüksek prim oranları ve erken teslim süreleriyle konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, erken teslim geleneğini Maslak'taki projesinde de bozmadı. Maslak bölgesindeki ilk Avrupa Konutları markalı proje olan Eclipse Maslak'ın konut kuleleri ve yatay ofislerinde anahtar teslimi heyecanı yaşanıyor. 


Zaman


Geri Dön