20 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.



ARTAŞ İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor. Kiralar ise ofislerin metrekaresi 20 ila 30 dolar arasında değişiyor. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi. 



Yüzde 52'sinin sahiplerini bulduğu ofis bloklarında 135 ila bin 500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. Maslak'ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da bir çözüm mevcut. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 128 metrekareden 1500 metrekareye kadar istenen büyüklükte, giriş - çıkışı tamamen bağımsız olabilecek ofis alanından oluşan projede firmaların farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Busines, teknolojik donanımı 7-24 güvenliğiyle az katta çok iş imkanı sağlıyor.




Sabah


Geri Dön