29 / 03 / 2024

eclipse maslak daire fiyatları

eclipse maslak daire fiyatları

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları!

Eclipse Maslak Evleri 'nin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Evleri'nde fiyatlar 388 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Eclipse Maslak, İstanbul Sarıyer'de hayata geçiriliyor. 2 kuleden oluşan Eclipse Maslak Evleri hemen teslim ediliyor. Eclipse Maslak 388 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı.

Eclipse Maslak'ta 1+1 daireler 503 bin TL'ye!

Eclipse Maslak' ta yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 503 bin TL' den başlıyor.

Eclipse Maslak'ta eviniz Temmuz'da hazır! 369 bin liraya!

Eclipse Maslak'ta eviniz de işiniz de Temmuz'da hazır. Teslimlerin yaklaştığı Eclipse Maslak projesinde daire fiyatları 369 bin lira ile 2 milyon 430 bin lira arasında değişiyor...

Artaş İnşaat Eclipse Maslak 'ta 968 bin liraya 3+1!

Artaş İnşaat Eclipse Maslak 'ta fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Eclipse Maslak'ta tutulma başladı! 350 bin liradan!

Artaş İnşaat projesi Eclipse Maslak'ta fiyatlar 350 bin liradan başlayarak, 2 milyon 335 bin liraya kadar çıkıyor. Eclipse Maslak projesinde 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor...

Avrupa Konutları Maslak vaziyet planı!

Artaş İnşaat imzası ile inşa edilen Eclipse Maslak Konutlarında daireler minimum 326 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Avrupa Konutları Maslak vaziyet planı haberimizde yer alıyor.

Eclipse Maslak görselleri!

Eclipse Maslak projesi Artaş İnşaat tarafından İstanbul'un Maslak bölgesinde hayata geçiriliyor. Eclipse Maslak görselleri, ödeme planı ve fiyat listesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Artaş Eclipse Maslak'ta son gün 18 Şubat! 0,76 faiz oranı!

Eclipse Maslak'ta lansman dönemi fiyatları ve 0,76'dan başlayan faiz oranları ile satışlar 18 Şubat 2013 tarihinde sona eriyor....

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

Eclipse Maslak Business satış ofisi iletişim!

Eclipse Maslak Business satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Eclipse Maslak Business fiyat listesi!

Eclipse Maslak Business projesi 2 kule halinde hayata geçiriliyor. Yüzde 25 peşinat ile daire sahibi olunabilen projede dairelerin yanı sıra ofis ve dükkanlar da mevcut. İşte Eclipse Maslak Business fiyat listesi...

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Artaş Eclipse Maslak fiyat listesi!

Eclipse Maslak projesinde 120 aya kadar 0,85 faizle vade yapılıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Artaş Eclipse Maslak fiyat listesi...

Eclipse Maslak ulaşım krokisi!

Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Eclipse Maslak'ta hemen teslim daireler!

İstanbul Sarıyer Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak, 550 daire ve ofislerinde bulunduğu 2 kuleden meydana geliyor. Artaş imzası taşıyan Eclipse Maslak projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Eclipse Maslak Evleri'nde 1 milyon 470 bin TL'ye 4+1!

Eclipse Maslak Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 191,29 ila 232,92 metrekarelik 4 oda 1 salon daireleri fiyatları 1 milyon 470 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak Konutları'nda 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eclipse Maslak Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 1-60 ay arasında yüzde 0,89 ve 61-120 ay arasında yüzde 0,91'lik faiz uygulanıyor.

Eclipse Maslak'ta 388 TL'ye stüdyo!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta yükselen Eclipse Maslak projesinde toplam 550 adet konut yer alıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak Evleri'nde 830 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Eclipse Maslak Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 830 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme uygulanıyor.

Avrupa Konutları Kale ve Eclipse Maslak için satış elemanı aranıyor!

Artaş İnşaat satışları devam eden Eclipse Maslak ve yakında satışa çıkacak olan Avrupa Konutları Kale Topkapı projeleri için gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi satış elemanı arıyor.

Eclipse Maslak'ta fiyatlar 388 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde 550 adet daire yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor.

eclipse maslak daire fiyatları Haberi

eclipse maslak daire fiyatları

ARTAŞ İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor. Kiralar ise ofislerin metrekaresi 20 ila 30 dolar arasında değişiyor. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi. 



Yüzde 52'sinin sahiplerini bulduğu ofis bloklarında 135 ila bin 500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. Maslak'ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da bir çözüm mevcut. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 128 metrekareden 1500 metrekareye kadar...