25 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor




ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor. Eclipse Maslak Business'te ofislerin kat mülkiyeti tapuları hemen teslim ediliyor. Dekorasyonu tamamlayan ofis sahiplerinin yerlerini almaya başladığı proje, şimdiden bölgenin en hareketli noktalarından biri haline geldi. 


OFİSLERİN YÜZDE 42'Sİ SATILDI 

Yüzde 92'si satılan Eclipse Maslak bünyesinde olan Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı. Eclipse Maslak Business'ta ofisler; firmaların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmaya müsait şekilde teslim ediliyor. Projede ofisler metrekaresi 3 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Kiralamanın metrekaresi ise 20 dolardan yapılıyor. Konutlar 30'ar katlı iki kulede konumlandırılıyor. Eclipse Maslak'ın konutları 1+0'dan, 4+1 penthouse'a kadar daire seçenekleriyle, 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Büyüklükleri 135 metrekare ile bin 500 metrekare arasında değişen ofislerde satış ve kiralamalara yoğun talep sürüyor. Giriş-çıkışı tamamen bağımsız olabilecek ofis alanından oluşan projede, firmaların farklı ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor. 


SEKTÖR İÇİN NE DEDİ?

 İnşaat sektörünün geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Konut sektörüne baktığımızda son 5 yıllık dönemde büyük atılımlar gerçekleştirildiği görülür. 10-15 yıl öncesindeki müteahhit algısı ve mahalle arası apartman olgusu gelişerek, kurumsal firmalar bünyesinde hayata geçirilen, nitelikli konut projelerine dönüştü. Bugün inşaatta bir kalite çizgisi yakalanmış durumda. Denetlemeler, yasal zorunluluklar, yaptırımlarla, bu kalite daha da arttı ve genele yayılabildi. Bugün geldiğimiz noktada kurumsal firmalar ayrı bir yerde duruyor ve başarılı işler ortaya koyuyor. İnşaat sektörü olarak hali hazırda Türkiye'nin, bilhassa İstanbul'un nitelikli konut ihtiyacını karşılayabilmiş değiliz. Son on yılda inşaat sektörü büyük bir ivme yakalayarak gelişti ve faaliyet alanlarını yurt dışına dahi taşıdı. Her geçen yıl yeni konut projeleri lanse ediliyor. Bu durum talebin üzerinde bir konut arzı olduğunu düşündürebilir. Ancak Türkiye'nin değişen yaşam tarzıyla birlikte, evlenen çiftler, ayrı yaşamak isteyen gençler, gelen göçler konut talebini sürekli canlı tutuyor. 


 İnşaat alanında bir çok proje gerçekleştiriliyor. Nasıl farklılaşmak gerekiyor? 

Her geçen gün yeni şantiyeler kuruluyor, yeni projeler satışa sunuluyor. Bu projelerde amaç yalnızca kâr elde etmek olmamalı. Bizim en büyük eksiğimiz olan nitelikli konut açığını kapatmaya, yönelik projeler geliştirilmeli. Bu anlamda kaliteli, güvenli konutlara ek olarak, sosyal donatılara sahip, doğru yerde insanların ihtiyaçlarına cevap verebilecek, doğru projeler geliştirilmeli. 


 Gelir seviyesi açısından kimleri hedefliyor? 

Maslak bölgesinin alışagelmiş konutlarına karşın, Eclipse Maslak'ta balkonlu, geniş camlı, ferah daireler oluşturduk. Ayrıca bölgenin en önemli problemlerini göz önünde bulundurarak, geliştirdiğimiz ofis bloğumuz olan Eclipse Maslak Business ile akıllı ofis çözümleri sunuyoruz. 


 Önümüzdeki dönemde yeni proje hedefleriniz nelerdir? 

İnşa çalışmaları devam eden projelerimiz arasında, Avrupa Konutları TEM2 ve ortak girişimlerle hayata geçirdiğimiz Vadi İstanbul ve Tema İstanbul projelerimiz var. Ayrıca çok yakın bir tarihte lanse edeceğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz bulunuyor. 


TEM2'DE FIRSATLAR DEVAM EDİYOR

Erken teslim süreleri ve müşterisine kazandırdığı yüksek prim oranlarıyla, konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları'nın en yeni projesi TEM2'de fırsatlar devam ediyor. Artaş Grubu, Avrupa Konutları TEM2 projesinde inşa çalışmaları devam ederken, 1+1 dairelerin tamamının sahiplerini bulduğu projede, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerde satışlar devam ediyor. Aile öncelikli konseptle gerçekleştirilen projede, geniş ve ferah daire tiplerinin yanı sıra sosyal tesis ve spor alanları da ailelerin ihtiyaçlarına yönelik şekillendirildi. Fiyatların 542 bin 300 TL ile 897 bin 800 TL arasında değiştiği Avrupa Konutları TEM2'de, anlaşmalı bankalara aracılığıyla, 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Projenin 2015'in ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.


Sabah


Geri Dön