24 / 04 / 2024

maslak markalı ofis projeleri

maslak markalı ofis projeleri

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'm konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ekspert Ofis Maslak Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Unç tarafından kuruldu.

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının değeri belli oldu!

İş GYO Maslak ofis binasındaki 14 adet taşınmazın toplam değeri 163 milyon 150 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 192 milyon 517 bin TL değer takdir edildi. 

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

D Ofis Maslak 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

İş Bankası, İş GYO Maslak ofis binasından ilave alan kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, İstanbul Maslak Ofis Binası'nda halihazırda yaklaşık 594 metrekarelik alanda kiracı olan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye 68,7 metrekarelik ilave alan kiralandığını bildirdi.

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Doğuş GYO, D Ofis Maslak binasını 525,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu, D Ofis Maslak binasının KDV hariç 525 milyon 690 bin TL peşin bedelle satın alınmasına karar verdi...

maslak markalı ofis projeleri Haberi

maslak markalı ofis projeleri


ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'm konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor. Artaş Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. 

Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor. Eclipse Maslak Business'te ofislerin kat mülkiyeti tapuları hemen teslim ediliyor. 


METREKARESİ 3 BİN 200$

Dekorasyonu tamamlayan ofis sahiplerinin yerlerini almaya başladığı proje, şimdiden bölgenin en hareketli noktalarından biri haline geldi. Yüzde 92'si satılan Eclipse Maslak bünyesinde olan Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 45'i satıldı. Eclipse Maslak Business'ta ofisler; firmaların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmaya müsait şekilde teslim ediliyor. Projede ofisler metrekaresi 3 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Kiralamanın...