24 / 04 / 2024

Hilton Kozyatağı 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı!

Hilton Kozyatağı 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı!

Finans Merkezinin kalbi Kozyatağı'nda 200 milyon dolar yatırımla açan Hilton, 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı. Cağlar, Finans Merkezinin yanı sıra Avrupa yakasına yakınlığın da dolulukta etkili olduğunu söyledi.



Anadolu yakasındaki ilk otelini Finans Merkezinin kalbi Kozyatağı'nda 200 milyon dolar yatırımla açan Hilton, 2.5 ay içinde yüzde 80 doluluğa ulaştı. Cağlar, Finans Merkezinin yanı sıra Avrupa yakasına yakınlığın da dolulukta etkili olduğunu söyledi. 


HİLTON Hotels&Resorts markasının Anadolu yakasındaki ilk oteli Hilton İstanbul Kozyatağı hizmete girdiği 2.5 ayda yüzde 80 doluluğa ulaştı. 200 milyon dolar yatırımla İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın bir mesafede açılan Hilton İstanbul Kozyatağı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar, Finans Merkezi projesi, kurumsal şirketlerin merkez ofislerini Anadolu Yakası'na taşımasının bölgede iş segmentindeki konaklama sayısını artırdığını söyledi. Çağlar, Hilton'un tercih edilmesinde Bağdat Caddesi'ne ve alışveriş merkezlerine yakınlığının da etkili olduğunu söyledi. 


Avrupa Yakasfna 25 dakika Çağlar "Halkbank birimlerinin yüzde 80'ini Ankara'dan Ataşehir'e taşıdı. Bosch Maslak'tan Küçükyalı'ya geçti. 2015'teTurkcell Tepebaşı'ndan Küçükyalı'ya taşınıyor. Akbank bankacılık üssü Gebze'ye, Garanti Bankası bankacılık üssü Tuzla'ya geliyor. Bu ve daha onlarca şirketlerin bölgede yaratacağı hareketlilik, Finans Merkezi'nin açılmasıyla en üst seviyeye ulaşacak" dedi. 


Ağırlıklı misafirlerinin yabancılar olduğunu söyleyen Çağlar, kültür turları düzenleyerek daha çok turist çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Metro ve Marmaray'la Avrupa yakasına geçişin 25 dakika sürdüğünü belirten Çağlar "Marmaray misafirlerimiz için büyük avantaj" dedi.


Star


Geri Dön