25 / 04 / 2024

Eclipse Maslak Business'ta az kat çok "iş"!

Eclipse Maslak Business'ta az kat çok

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Eclipse Maslak Business

Artaş İnşaat'ın az kat çok "iş" sloganı ile satışa çıkardığı Eclipse Maslak Business projesinde ofislerin metrekaresi 3 bin dolar ile 4 bin 550 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor...




Sektörde Avrupa Konutları markasını yaratan Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Maslak projesi olarak nitelendirilen Eclipse Maslak projesinde ofis blokları satışa sunuldu.  Artaş İnşaat  Eclipse Maslak'ta yer alan ofis bloklarını Eclipse Maslak Business olarak satışa çıkardı.


Artaş İnşaat'ın Az kat çok "iş" sloganı ile satışa sunduğu Eclipse Maslak Business ofislerinde satış fiyatlarına KDV bedeli dahil değil.  Eclipse Maslak Business  metrekare fiyatı 3 bin dolardan başlıyor, maksimum 4 bin 550 dolara kadar yükseliyor.


Çok katlı kuleler yerine, az katlı bloklar halinde tasarlanan Eclipse Maslak Business projesinde ofisler yatay bir mimariyle inşa ediliyor. Eclipse Maslak Business projesinde ofis bloklarının önünde araç bekleme yerleri oluşturulacak. 


550 adet daire, ticari ve ofis alanlarından meydana gelen Eclipse Maslak projesinin ofisleri Eclipse Maslak Business'ta ofisler 275 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 



Telefon: 0212 285 44 54

Web adresi:  www.eclipsemaslak.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön