24 / 04 / 2024

Ecovacs Robotics süpürgelerde Babalar Günü fırsatı! Temizliği sevdiren robotlar! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ecovacs Robotics süpürgelerde Babalar Günü fırsatı! Temizliği sevdiren robotlar! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ecovacs Deebot T9 ve Ecovacs Deebot N8, bu kez babaların yüzünü güldürüyor. Peki Ecovacs Robotics'in üstün temizlik sunan robot süpürgeleri kaç lira? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...



Ecovacs Deebot T9, zemin temizliğinde mükemmel bir performans sunmak amacıyla süpürme ve paspaslama özelliklerini oda spreyi ile buluşturan ilk robot süpürge modeli olarak önplana çıkıyor. Deebot'un mobil sistemine bağlanan oda spreyi, üç çeşit koku içeren ve 60 güne kadar dayanıklı değiştirilebilir kapsüllerden meydana geliyor. Ecovacs Deebot T9, gerçek zamanlı engel algılama ve engellerden kaçınma teknolojisi TrueDetect 3D 2.0, hassas navigasyon sunan TrueMapping 2.0, derinlemesine temizlik yapan OZMO™ Pro 2.0 teknolojisiyle kullanıcılarının yaşamını kolay hale getiriyor.

TrueMapping 2.0 hassas gezinme özelliğiyle beraber Ecovacs Deebot T9, herhangi bir iç mekan ortamının düzenini öğrenebiliyor, evin ana hatlarını doğru bir şekilde tanımlıyor ve temizlik rotasını kesintisiz olarak gerçek zamanlı şekilde ezberliyor. Kullanıcılara saha sessiz, daah güçlü ve daha verimli süpürme ve paspaslama özelliklerini bir arada sağlıyor. T9, 3000Pa yüksekliğinde güçlü bir emiş performansına sahip T9, geliştirilmiş elektrikli salınımlı paspası, hassas moduyla dakikada 480 kez  titreşerek elektronik paspasla kıyaslanabilir güce ulaşıyor.

Ecovacs Robotics süpürgelerde Babalar Günü fırsatı! Temizliği sevdiren robotlar! İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ecovacs Deebot N8, TrueDetect 3D teknolojisiyle güçlendirilmiş, 3 boyutlu yapılandırılmış ışık teknolojisi ve 3 boyutlu tarama algoritması kullanarak robotun oda çevresini son derece hassas bir şekilde taramasına ve çarpışmalardan, sıkışmalardan ya da dolaşıklıklardan kaçınmasına imkan sunuyor. TrueMapping lazer tabanlı haritalama ve gezinme teknolojisiyle kat haritaları saniyeler içinde hazırlanıyor. Ecovacs Deebot N8, hangi odaların ve katların temizleneceğini seçiyor ve ilgili her bir kat haritası için optimum temizleme yolunu seçerek evin içinde akıllıca dolaşıyor. 

Ecovacs Deebot N8'deki sensörler, daha güvenli ve daha derin bir temizlik sürecini garanti etmek için paspas modu veya bez nemlendirme özelliğini devre dışı bırakma arasında otomatik şekilde geçiş sağlayabiliyor. Hareket Eden Fırça 2.0, derin çatlaklarda biriken tozu bile içine çekebilen en yeni süspansiyon ve fırça tasarımına sahip olan Deebot N8, 2600Pa'ya çıkarılan ekstra emiş gücü ise çok daha iyi temizlik sağlıyor. 

Peki Ecovacs Robotics'in üstün temizlik sunan robot süpürgeleri kaç lira? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön