25 / 04 / 2024

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...




Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Oyuncu Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in Bodrum'da ev kiraladığını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte bugün Bodrum’a tatile gidiyor.

Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile tatile başladı. Ece’nin rol aldığı dizi koronavirüs nedeniyle, erkenden sezon finali yapmış, tüm ekip karantinaya girmişti.

Eda Ece de bu süreçte sevgilisiyle gergin günler geçirmiş ama sonrasında aralarındaki buzları eritmişti.Aldığım duyumlara göre çift, tatili baş başa geçirmek için Bodrum’un yolunu tutmuş. Bodrum’da ev kiralayan çift ağustosa kadar burada kalacak. Ağustosta İstanbul’a dönecek olan çift, işlerinin başına geçecek.

Eda Ece, tekrar sete başlarken, Buğrahan Tuncer de takımı Anadolu Efes ile kampa girerek, yeni sezon için hazırlanacak.

Bu arada çift, Bodrum’a otomobilleriyle gitmeyi tercih etmiş. Çünkü Ece’nin, Pomeranian cinsi köpeği ‘Pluto’yu uçağın kargo bölümüne vermeye gönlü razı olmamış.

 

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!


Geri Dön