25 / 04 / 2024

Edacan İnşaat, 4 bin adet dairenin teslimini gelecek yıl gerçekleştirecek!

Edacan İnşaat, 4 bin adet dairenin teslimini gelecek yıl gerçekleştirecek!

Edacan İnşaat'ın bugüne kadar 4 bin daireyi teslim ettiğini belirten Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener, inşaatı hızla devam eden 4 bin adet dairenin, gelecek yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti...




Gaziantep'in önde gelen firmalarından biri olan ve bünyesinde inşaattan petrole, hazır beton tesislerinden gaz betona kadar birçok şirket barındıran Edacan Group, yeni konut projeleri ile inşaat sektöründe büyümeye devam ediyor. Grubun öncü şirketi Edacan İnşaat'ın bugüne kadar 4 bin daireyi teslim ettiğini belirten Edacan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selim Ener, inşaatı hızla devam eden 4 bin adet dairenin, gelecek yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti. 


Ener, Edacan Group'un temellerinin 1995 yıkıda inşaat sektöründe faaliyete başlamasıyla atnldığını ve 2000 yılında ortakların sayısının artmasıyla beraber bu sektörde büyümeye başladıklarını söyledi. Grup bünyesinde bin 700 kişiyi istihdam ettiklerini ifade eden Ener, Edacan İnşaat'ın Gaziantep'te lüks konut ve ticari yapılarla faaliyetlerine devam ettiğini dile getirdi. Ahmet Selim Ener, "Firma, uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet göstermeyi hedefleyerek, çağdaş projeler hazırlıyor. Hedefimiz yaşam kalitesini artırmak, uygun fiyatlarla konut sahibi olmayı kolaylaştırmak, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak, nerede olursa olsun insanlara yaşamaktan zevk alacakları ve mutlu olacakları güvenli yaşam alanları sunmak ve modern yaşamın tüm gereksinimlerini sağlamak. 2014 yılı sonuna kadar 22 şantiyede toplam 4 bin adet daire teslim edecek. 


Bu dairelerin tamamında sosyal yaşam alanları ön plana çıkartıldı" diye konuştu. Ener, her geçen gün müşteri potansiyelim artıran ve farklı mevkilerde farklı yaşam alanları oluşturan firmanın, dairelerini teslim ettikten sonra da müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu vurguladı. 

Şirket ilkelerini, 'ülke ekonomisine azami katkıda bulunmak, teknolojiyi yakından takip etmek, taahhütleri eksiksiz yerine getirmek, yapüann kalitesinden ödün vermemek, uzman kişilerle çalışmak, insan ve çevre haklarına saygılı olmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, Ar-Ge çalışmaları yapmak, yaptığı işlerde önce kendi vicdanını sorBin 700 kişiye istihdam Edacan Group bünyesinde bin 700 kişi istihdam ediliyor. Grup bünyesinde yer alan Edacan inşaat, Gaziantep'te lüks konut ve ticari yapılarla faaliyetlerine devam edîyor vurgulamak, tüm müşteri, mal temindleri ve rakipleriyle dost olmak' olarak sıralayan Ahmet Selim Ener, "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da kültürel ve sanatsal alanda her yıl birçok sponsorluk üstleniyoruz" açıklamasını yaptı. Ener ayrıca, 2010 yılında ibadete açılan Enes Bin Malik Camii'nden sonra, yapımı Edacan Group tarafından üstlenilen Akkent Hz. Abdullah Camü inşaatının üç yıl içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi. 


Dünya Gazetesi


Geri Dön