23 / 04 / 2024

Ede Tower'da indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor!

Ede Tower'da indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor!

Ede Tower'da indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı.



Eğitim tesislerine yakınlığı ve modern mimariye olanak sağlayan altyapısıyla Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan Incek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı. 

inşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu "Detaş Konut A.Ş." ile 'On-Taş İnşaat Ltd.Şti" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor. 

Proje ortaklarından Serhan Bulut, ağırlıklı olarak ithal ürünlerin kullanıldığı Ede Tovver'dad övizdeki artışa paralel olarak maliyetlerin de yüzde 15-20 oranında arttığına dikkati çekti. Seçim öncesi yaşanan belirsizlikten dolayı piyasalarda yaşanan durgunluğun, maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansımasını ötelediğini kaydeden Bulut, şunları söyledi: "Seçimden sonra taşların yerine oturacağına inanıyoruz. Doğal olarak maliyetlerdeki artış da fiyatlara yansıyacaktır" dedi. 



Adana Beş Ocak


Geri Dön