24 / 04 / 2024

Ede Tower nerede yer alıyor

Ede Tower nerede yer alıyor

Ede Tower'da indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı.

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Skyline Tower nerede?

Skyline Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Beylikdüzü nerede?

Aris Grand Tower'da teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 36 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aris Grand Beylikdüzü nerede?

İstanbul Tower Levent nerede?

Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Tower Levent Rezidans 52 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Tower Levent nerede?

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

Ede Tower nerede yer alıyor Haberi

Ede Tower nerede yer alıyor

Eğitim tesislerine yakınlığı ve modern mimariye olanak sağlayan altyapısıyla Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan Incek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı. 

inşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu "Detaş Konut A.Ş." ile 'On-Taş İnşaat Ltd.Şti" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor. 

Proje ortaklarından Serhan Bulut, ağırlıklı olarak ithal ürünlerin kullanıldığı Ede Tovver'dad övizdeki artışa paralel olarak maliyetlerin de yüzde 15-20 oranında arttığına dikkati çekti. Seçim öncesi yaşanan belirsizlikten dolayı piyasalarda yaşanan durgunluğun, maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansımasını ötelediğini kaydeden Bulut, şunları söyledi: "Seçimden sonra taşların yerine oturacağına inanıyoruz. Doğal olarak maliyetlerdeki...