20 / 04 / 2024

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Firma: Zerka-Kaymakçı-Nihal-Gürboğan İnşaat

Proje: Aris Grand Tower

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?



Konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan  Aris Grand Tower  Rezidans'ta 310 tane daire ile birlikte 18 tane ticari ünite bulunuyor. Projede teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde yapılması öngörülüyor. 


Aris Grand Tower Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan kısım 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Rezidans İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt lokasyonunda, TEM Otoyolu’na 5 dakika, metrobüse ve E5 Otoyoluna 2 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Gürboğan İnşaat, Nihal İnşaat, Kaymakçı İnşaat ve Zerka İnşaat imzası ile yükselen Beylikdüzü Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Fitness merkezi, sauna ve kapalı yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer verilen Aris Grand Tower Esenyurt'ta fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.


Telefon: 444 2320 

Web: http://arisgrandtower.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön