28 / 03 / 2024

Aris Grand Tower projesi

Aris Grand Tower projesi

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower proje fiyatları!

Aris Grand Tower proje fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 310 konutluk Aris Grand Tower Esenyurt projesi 2018'in ilk yarısında tamamlanacak...

Aris Grand Tower Esenyurt ödeme seçenekleri!

Aris Grand Tower Esenyurt ödeme seçenekleri arasında vade farksız 36 ay taksit imkanı yer alıyor. İstanbul Esenyurt - Beylikdüzü aksında hayata geçirilen projede fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları!

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. E5 Otoyolu'na 2 dakikalık mesafede olan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Aris Grand Tower fiyat!

Konuma göre TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 70 metrekareden başlıyor. Aris Grand Tower fiyat listesine göre 229 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower iletişim!

Aris Grand Tower iletişim için satış ofisiyle 444 2320 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Vade farksız 36 ay taksit uygulanan projede 310 konut ve 18 ticari birim yer alıyor.

Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Aris Grand Tower Evleri İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt lokasyonunda hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki Aris Grand Tower teslim tarihi ne zaman?

Aris Grand Tower fiyat listesi!

Aris Grand Tower fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 110 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 310 adet konut ve 18 adet ticari birim bulunuyor.

Aris Grand Esenyurt ödeme planı!

Aris Grand Esenyurt ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Aris Yapı imzasını taşıyan Aris Grand Tower'da fiyatlar 239 bin liradan başlıyor...

Esenyurt Aris Grand Tower fiyatları!

Esenyurt Aris Grand Tower fiyatları 239 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor. Aris Yapı projesi Aris Grand Tower, Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Aris Grand Tower 2+1 kampanya!

Aris Grand Tower 2+1 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Grand Tower, 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor.

Aris Grand Tower 2+1 daireler yüzde 30 indirimli!

"Hayata zirveden başla!" sloganıyla tanıtılan Aris Grand Tower'da 30 Nisan'da sona erecek kampanya kapsamında 2+1 daireler 500 bin TL yerine 350 bin TL'ye satılıyor..

Aris Grand Tower fiyatlar!

Aris Grand Tower fiyatlar kapsamında daireler en düşük 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi!

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimle bu fiyat 279 bin TL'ye iniyor...

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi!

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Proje 45 katlı otel konseptinde yükseliyor...

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Aris Grand Tower: Hayata zirveden başla!

Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Aris Grand Tower projesi Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Aris Grand Tower projesi "Hayata zirveden başla!" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Aris Grand Tower tam fiyat listesi! Aralık 2017!

Aris Grand Tower projesinde uygulanan ödeme kampanyasına göre 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Aris Grand Tower tam fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor...

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme şekli!

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme planına göre projede daire fiyatları 295 bin TL yerine 210 bin TL'den başlıyor. Projede Efsane Cuma'ya özel yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor...

Esenyurt Aris Grand Tower güncel fiyatlar!

Esenyurt Aris Grand Tower güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0,39 faiz oranıyla ödeme yapılabilen proje İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor...

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Aris Grand Tower'da 295 bin TL'ye!

Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0,39 faiz oranı ile ödemelerin yapıldığı projede toplamda 310 adet daire ve 18 adet ticari birim yer alıyor. 

Aris Grand Tower projesi Haberi

Aris Grand Tower projesi

43 bin metrekare inşaat alanı bulunan Aris Grand Tower projesi toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşuyor. Aris Grand Tower projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. 
 

Daire büyüklükeri 70 ile 170 metrekare arasında değişen Aris Grand Tower projesinde 60 ay 0,39 faiz oranıyla ödeme yapılabiliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. 

 
Esenyurt Aris Grand Tower projesi Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat imzası taşıyor. 
 

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower konut teslimleri Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. Aris Grand Tower Esenyurt fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 
 

Telefon: 0212 945 0606
Web: http://arisgrandtower.com/lansman/
Gizem...