11 / 05 / 2024

Aris Grand Tower fiyat listesi!

Aris Grand Tower fiyat listesi!

Firma: Zerka-Kaymakçı-Nihal-Gürboğan İnşaat

Proje: Aris Grand Tower

Aris Grand Tower fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 110 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 310 adet konut ve 18 adet ticari birim bulunuyor.



Teslimlerin 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği  Aris Grand Tower  Residence Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat Ortak Girişimiyle inşa ediliyor. 


Aris Grand Tower fiyat listesi konutların cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ön talep toplanan proje 44 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Metrobüs’e ve E5 Otoyoluna 2 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika yakınlıkta olan Aris Grand Tower Konutları İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt aksında yükseliyor. Proje 310 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. 


Aris Grand Tower Esenyurt'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut. Mart ayının ikinci yarısında satışa çıkacak projede konutların alanları 70 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. 

Aris Grand Tower fiyat listesi!

Yüzde 25 peşinde kalan bedel için 36 ay 0 faiz fırsatı sunan Beylikdüzü Aris Grand Tower'da fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. Projede fitness merkezi, sauna ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Telefon: 444 2320 

Web: http://arisgrandtower.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön