16 / 04 / 2024

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları!

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları!

Firma: Zerka-Kaymakçı-Nihal-Gürboğan İnşaat

Proje: Aris Grand Tower

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. E5 Otoyolu'na 2 dakikalık mesafede olan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.



Aris Grand Tower Evleri Nihal İnşaat, Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat ve Gürboğan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede konutlar 70 - 170 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projenin 2018 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sauna, yüzme havuzu, fitness ve spor alanları gibi sosyal imkanlar sunan  Aris Grand Tower  Residence İstanbul Beylikdüzü Esenyurt aksında inşa ediliyor. Proje 310 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. 


Esenyurt Aris Grand Tower'da konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 44 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinde kalan kısmın 36 ay vade farksız taksitlendirildiği proje E5 Otoyolu'na ve metrobüse 2 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Aris Grand Tower iletişim

Telefon: 444 2320 

Web: http://arisgrandtower.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön