19 / 04 / 2024

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ Konutları'nın altyapı çalışmaları tamamlandı!

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ Konutları'nın altyapı çalışmaları tamamlandı!

Edirne 'nin Fırınlarsırtı mevkiinde inşa edilen TOKİ Konutları 'na gaz dağıtımı yapılan depo noktasından itibaren kazı çalısması başlatıp gaz sevkıyatını gerçekleştirecek boruların döşeneceği hattı tamamladı




 Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A Ş. Edirne İşletme Müdürlüğü. Edirne Belediyesi  tarafından son zamanlarda imara açılan Fırınlarsırtındaki alana altyapı çalışması gerçekleştirdi. 


Edirne'nin Fırınlarsırtı mevkiinde inşa edilen TOKI konutları na gaz dağıtımı yapılan depo noktasından itibaren kazı çalısması başlatıp gaz sevkıyatını gerçekleştirecek boruların döşeneceği hattı tamamladı. Boruları da döşeyerek  TOKİ  konutlarının kuzeyindeki yeni açılan imar alanına kadar uzanan bir hattı tamamlayan GAZDAŞ ekiplerinin, yeni imar alanında başlayan yapılaşmada isteyenlere doğal gaz verebilme olanağını yarattıkları belirtildi. 

Edirne Belediyesi nin bir süre önce oluşturduğu Kent OrmaıııYun kuzeyinde kalan yeni açılan imar alanının yolları belirlendi ve bir iki yapılaşmanın da başladığı gözlenirken son olarak doğal gaz verme olanakları da tamamlandığı için yakın zamanda bir biri ardına inşaatların bu alanda yükselmesinin yoğunluk kazanacağı bekleniyor. 


Edirne Yenigün


Geri Dön