19 / 04 / 2024

Edirne Uzunköprü'ye TOKİ müjdesi!

Edirne Uzunköprü'ye TOKİ müjdesi!

Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı ve Şehir plancısı Çağatay Yılmaz, Uzunköprülülere ikinci TOKİ müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, " Yeni Uzunköprü TOKİ Projemiz Uzunköprü'müze hayırlı olsun" dedi.



Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı ve Şehir plancısı Çağatay Yılmaz, Uzunköprülülere ikinci  TOKİ  müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, " Yeni Uzunköprü TOKİ Projemiz Uzunköprü'müze hayırlı olsun" dedi. 


240 adet yeni TOKİ projesinin şubat ayında ön taleplerinin toplanacağının altını çizen Başkan Yılmaz, " seneler önce Uzunköprü'mde ilk TOKİ sözünü ettiğim zamanı hatırlıyorum. Ülkemizin genelinde her bölgede şantiye alanına dönen vatandaşlarına sosyal konut ihtiyacından her türlü gruba hitap eden mı ar düzenlemelerim daha uygulanabilir ve planlı biçimde toplu konut ekolü ile geliştirilen, yatırımı yapılan bu projelerden bizlerinde faydalanması gerektiğim hep birlikte dile getirmiştik. Evet, ilk kısmını tamamladığımız TOKİ etaplarından sonra yine Hasanpınar yolunda bitişik parsellerde Uzunköprü Kaymakamlığımızca 2. Etap Uzunköprü TOKİ konutları proje toplama çalışmalarımıza başladık. Projenin detaylarının tümünü özveri ile çalışan ve çalışmaları takıp eden Uzunköprü Kaymakamımız Kemal Yıldız ve personel arkadaşlarımızla duyurmaya başlayacağız. Şimdiden Uzunköprü'müze hayırlı olsun" dedi.


Edirne Gazetesi


Geri Dön