18 / 04 / 2024

Edonia Garden'da fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor!

Edonia Garden'da fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor!

Kar Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden'a en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen geliyor.



Kar Yapı'nın yap-sat olarak inşa ettiği 'Edonia Garden' projesi, bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen yoğun ilgi görüyor. 

Edonia Garden da fiyatlar 205 bin TL den başlıyor!

Konut sahibi olmayı kolaylaştıran fırsat ve avantajlarla satışa çıkarılan 'Edonia Garden' 388 konut ile 12 ticari üniteden meydana geliyor. Projeye gelen yoğun talebi anlatan Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü "İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Pendik Kurtköy'de hayata geçirdiğimiz Edonia Garden, yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km uzaklıkta bulunan Edonia Garden, en çok havalimanı personeli ve sağlık çalışanlarının dikkatini çekiyor.  Pilot ve doktorların özel ilgi gösterdiği projemize önemli banka üslerine komşu olmamızdan dolayı banka çalışanları da ciddi talep gösteriyor. Ayrıca projemizin yakınında toplam dört ortaöğretim okulu ile lisenin bulunması ve bitişiğimizde 72 bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan, hatta sondaj çalışmalarına başlanan Gedik Üniversitesi kampüsü nedeniyle eğitimcilerden ve öğrenci ailelerinden de ilgi görüyoruz. Öte yandan; binlerce kişinin istihdam edileceği Avrupa'nın en büyük teknoparkı 'İstanbul Teknopark'ın projemize yakın mesafede konumlanıyor olması her kesimden yatırımcıyı buraya çekiyor" dedi.

Arsa payı hariç 120 milyon lira yatırım bedeli ilehayata geçen ve 4 bloktan meydana gelen Edonia Garden'da iki bloğun kaba inşaatı tamamlandı, temeli atılan diğer iki blokta da inşaat hızla yükseliyor. Projenin 2019 yılı sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

Lansman fiyat ve fırsatlarıyla satışı devam eden 'Edonia Garden'da daire fiyatları 205 bin TL'den başlıyor.  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede  liste fiyatı üzerinden firma bünyesinde de yüzde 25 peşinat 60 ay 0 faiz ödemeli kampanya da sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor. Pendik Hızlı Tren Garı ile  Pendik Devlet Hastanesi’ne yakınlığıyla dikkat çekiyor. 

Edonia Garden'da açık havuz fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafe, süs havuzları gibi sosyal donatılar da mevcut. 

http://www.edoniagarden.com 


Geri Dön