19 / 04 / 2024

Edremit Küçükkuyu Port'ta 30 bin lira peşinatla!

Edremit Küçükkuyu Port'ta 30 bin lira peşinatla!

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat’ın, geniş kumsallara ve muhteşem denize sahip, Kuzey Ege'nin tatil cenneti Edremit Körfezi'ndeki projesi Küçükkuyu Port’ta ev sahibi olmak çok kolay. Küçükkuyu Port Evleri 30 bin lira peşinatla yazlık alabiliyorsunuz.




Nuhoğlu-Gülsa İnşaat'ın, Edremit Körfezi'ndeki projesi 'Kücükkuyu Port'ta ev alanlar hem yazlık hem kışlık sahibi olma imkanı buluyor. Toplam 17 blok, 208 daireden oluşan bir projede, 2+1,3+1,4+1 daireler kampanya kapsamında, 30 bin, 40 bin, 50 bin TL gibi alternatif peşinat ve 5 bin TL'den başlayan farklı taksit seçenekleri ile satısa sunuluyor Kücükkuyu Port evleri özel mantolama sistemine ve ısıtma-soğutma imkanına sahip. Hem yazlık hem de A kışlık olarak kullanılan Kücükkuyu Port evlerinde özel plaj, yetişkinler ve cocuklar için ayrı 90 metre uzunluğunda 2 adet yüzme havuzu, cocuk oyun alanı bulunuyor. 


Kücükkuyu Port evlerinde bulunan bina dıs cephelerindeki ısı yalıtımı, ses ve ısı yalıtımı sağlayan geniş pencere yüzeyleri, her daireye ait klimalı ısıtma ve soğutma sistemi, ses geçirmeyen dekoratif duvar kağıtlarının kullanıldığı konutlarda geniş balkon ve teraslar yer alıyor. 


Star




Geri Dön