19 / 04 / 2024

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi, Şafak Büyükönder tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Kadıköy, Esin Sokak, Yazgan İş Merkezi'nde kuruldu.



Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi, Şafak Büyükönder tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Efel İnşaat ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü arsa, arazi, depo, bina kiralamak, satın almak, kiraya vermek, satmak, kiralanan ve satın alınan arsa ve araziler üzerinde bina, depo inşa etmek veya inşa ettirmek, inşa edilen veya kiralanan depo, bina ve benzeri gayrimenkulleri kiraya vermek, satmak faaliyetini yapmak,   b. Her türlü depolama hizmetleri ve yurtiçi ve yurtdışı mal toplama, depolama, gruplama, ambalajlama, tasnif ve dağıtım faaliyetinde bulunmak,   c. Her türlü emtianın depolama işlerini ve tasnifleme işlemlerini yapmak ve yaptırmak, gümrüksüz depolama işlerini yapmak,   d. Lojistik işleri yapmak ve yaptırmak,   e. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak faaliyetinde bulunmak,   f. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü taşınır taşınmaz mallar alır, satar, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni şahsi  her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.   g. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele tasarrufları gerçekleştirebilir.   h. Amaç ve konusu ile ilgili veya onun elde edilmesine ve değerlendirilmesine yardımcı olmak üzere, şirket ve tesisler, atölyeler, ticari ve diğer haleleri kurdurabilir, ortak olabilir, kurulu tesisleri satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, işletebilir, işlettirebilir veya satabilir.   ı. Amacını gerçekleştirmek için yurt içi ve yurt dışı banka diğer finans kuruluşları ile kredi sözleşmeleri, leasing sözleşmeleri yapabilir, gerek sahibi olduğu menkul ve gayrimenkulleri, gerekse hissedarlarının sahip olduğu menkul ve gayrimenkullerini alacağı kredilere ve yapacağı sözleşmelere teminat gösterebilir, hissedarlarının kefaletlerini kabul eder.   Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim Kurulunun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar ile girebilir.



Geri Dön