25 / 04 / 2024

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.



Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.
Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlarda her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulama yapmak. Peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak röleve restorasyon ve onarım yapmak 2-Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. 3-İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum , çakıl, mıcır, çimento vb. malzemeler ile her türlü nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak 4-Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak , kiralamak , kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak 5-Her türlü mekanın iç veya dış tasarımı, projelendirme , proje uygulama , tadil ve iç mimari ile ilgili işlemlerin yapılması ve yaptırılması 6-Mermer, doğal taş, pvc ,parke, yükseltilmiş döşeme, halı ve her türlü zemin kaplama malzemesi alımı satımı, işlemesi, üretimi, ithalatı ve ihracatını yapmak aracılık etmek, bunlarla ilgili taahhüt işleri yapmak ve bunları başkalarına yaptırmak 7-Şirketin ihtiyacı için gayrı menkuller satın almak, satmak iktisap olunan gayri menkuller üzerinde bina inşa etmek ve tesis kurmak, yukarıda belirtilen konularla ilgili olarak üretime ve satışa yönelik makine, teçhizat araç gereç nakil vasıtaları almak, satmak. 8-Şirketin konusu ile ilgili yurt içi yurt dışı patent, lisans, know-how, marka, ticari ada ve her nevi gayri maddi hakları satın almak , satmak, kiralamak devralmak ve sair şekillerde temin etmek ve bunları aynı yollarla elden çıkarmak 9-Her türlü mekanın iç veya dış tasarımı, projelendirme , proje uygulama , tadil ve iç mimari ile ilgili işlemlerin yapılması ve yaptırılması sırasında kullanılmak üzere her türlü tekstil ürününü almak, satmak , ithal etmek, ihraç etmek veya bu ürünleri imal etmek Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir , kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar tesis edebilir. İpotek alabilir , ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak ,intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ,ifraz ,tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket gayri menkulleri üzerinde gerek kendi gerekse gerçek ve tüzel üçüncü kişilerinin borçlarının teminatını teşkil etmek üzere ipotek tesis edebilir.


Geri Dön