19 / 04 / 2024

Ege Boyu tanıtım ofisleri İstanbul'u geziyor! 150 bin 696 TL!

Ege Boyu tanıtım ofisleri İstanbul'u geziyor! 150 bin 696 TL!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

İstanbul’un karmaşasından uzak kalmak isteyen, aynı zamanda şehirden kopamayan Ege âşıklarına hitap eden Ege Boyu projesinin aynı konseptle tasarlanan minik tanıtım ofisleri Anadolu Yakası’nın merkezi noktalarını geziyor



Ege Boyu’nun minik tanıtım ofisi, 02-16 Aralık tarihleri arasında Palladium Alışveriş Merkezi’nde Ege aşıklarıyla buluştu. Projeden yerini rezerve ettirmek isteyen ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım ofisinde, oyun hamurları ve boyama kitapları miniklerle paylaşıldı. Aileler,  Ege Boyu  hakkında bilgi alırken, minik ziyaretçiler animatör eşliğinde keyifli vakit geçirdi. 


Yoğun ilgi ile devam eden tanıtım günlerinin ikinci durağı ise Bağdat Caddesi olacak. 22 ila 31 Aralık tarihlerinde Kazım Kulan çarşı önünde kurulacak Ege Boyu minik tanıtım ofisinde de aileler ve küçükler için keyifli aktiviteler düzenlenecek. 


Ege Boyu’nda vade farksız 48 ay taksim imkanı

Eviya Gayrimenkul’ün Ege aşkıyla İstanbul’u saran projesi Ege Boyu’nun yeni kampanya sürecinde müşteriler ev fiyatının yüzde 65 için yüzde 0,72 vade farkı ile 96 ay banka kredisi kullanabiliyorlar. Yüzde 35’ini ise firma bünyesinde vadelendirebiliyorlar. Banka kredisi ile ev almayı tercih etmeyen müşteriler firma bünyesinde vade farksız 48 ay vadeli bir ödeme seçeneğinden yararlanabiliyor. Konut fiyatlarının 150 bin 696 TL’den başladığı Ege Boyu’nda minimum 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

0216 313 19 19

www.egeboyu.com


projeye sor



Geri Dön