23 / 04 / 2024

Ege-Koop AVM'nin resmi açılışı 5 Mart'ta!

Ege-Koop AVM'nin resmi açılışı 5 Mart'ta!

Torbalı'da 26 Ekim'den bu yana hizmet vermeye başlayan alışveriş merkezinin açılışına ünlü mankenler katılırken, gelinlik defilesi, toplu nikah töreni ve sürpriz hediyeler yer alacak...



İzmir Torbalı'da 26 Ekim tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nin (AVM) resmi açılışı Ege Bölgesi'nde ses getirecek 'Dünya Evi' projesinin hayata geçmesi ile gerçekleştirilecek. Ege-Koop AVM'nin 5 Mart Cumartesi günü düzenlenecek resmi açılışında ünlü mankenler katılırken, gelinlik defilesi, toplu nikah töreni ve sürpriz hediyeler yer alacak.

BİN KİŞİYE İŞ
Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,  İzmir  Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan ile Tarihi Kemeraltı Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Mehmet Gülaylar katıldı.
5 Mart'ta gerçekleşecek olan büyük açılıştan sonra Ege-Koop AVM'ye sözlü gelen çiftlerin buradan evli çıkacağını belirten Hüseyin Aslan, "Gerçekleştireceğimiz açılıştan sonra bu alışveriş merkezine sözlü gelen çift, buradan evli çıkacak. Çünkü gelinliğinden ayakkabısına, nikah salonundan nikah şekerine, beyaz eşyadan mobilyaya, balayı için tatil seçeneklerinin sunulacağı acentelere kadar dünya evine girmek isteyen herkes, gerekli tüm ihtiyaçlarını bu alışveriş merkezinde karşılayabilecek. Ege-Koop AVM'de açılışa özel indirim kampanyasıyla gelinlikler 499, damatlıklar 199, abiyler 69 ve yatak odası takımları bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bundan böyle her hafta, farklı fiyat seçenekleri ve görenlere "yok böyle birşey" dedirtecek indirim kampanyaları da bundan sonra devam edecek" diye konuştu.

Oluşturdukları bu yeni yatırımın ve esnafın kendi içindeki örgütlenme modelinin herkese umut olacağını da belirten Aslan, "20 milyon liralık yatırımla 250 bin kişiye hizmet sunarak, bin kişiye iş imkanı sağlayacak olan Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'ne, oluşturulan yeni konsept nedeniyle farklı sektörlerden de talepler yoğun bir şekilde geliyor" dedi. Bünyelerinde yalnızca büyük markaları barındıran İzmir içindeki AVM'lere seslenen İTO Melis Başkanı Necip Kalkan ise, "Yanlış yapıyorsunuz. Büyük markaları değil, küçük esnafı destekleyin. Şehrin içindeki AVM'ler her zaman iş yapar. Cesaretiniz varsa gelin şehrin dışında kurun. Ege-Koop AVM'nin bölgeye ve Ege'ye hayat vereceğine inanıyorum" diye konuştu. Küçük esnafa kapılarını açan Ege-Koop AVM ile esnafın kaybettiği özgüveni yeniden kazandığını belirten Tarihi Kemeraltı Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Mehmet Gülaylar da "Kimsenin olmaz dediğini başardık ve bir ilke imza atıp 'Dünyaevi' konseptini oluşturduk" dedi. Gülaylar, "Ahmet, Mehmet'in markası yerine esnaf kümelenmesiyle tek bir marka yarattık ve insanların önyargılarını kırdık" diye konuştu.
Yeniasır/KADİR KEMALOĞLU


Geri Dön