19 / 04 / 2024

Ege Koop Menemen Gedizkent büyük ilgi görüyor!

Ege Koop Menemen Gedizkent büyük ilgi görüyor!

Kurasız, çekilişsiz teslim edilecek ve sadece 24 ayda tamamlanacak olan projenin yapım hazırlıklarına şimdiden başlanırken 231 daireden oluşan ilk etap konutlarının yüzde 20’si sahiplerini buldu.




Ege-Koop’un hem ucuz hem sağlıklı konut projesi Menemen Gedizkent büyük ilgi görüyor. Kurasız, çekilişsiz teslim edilecek ve sadece 24 ayda tamamlanacak olan projenin yapım hazırlıklarına şimdiden başlanırken 231 daireden oluşan ilk etap konutlarının yüzde 20’si sahiplerini buldu. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Söz verdik gerçekleştiriyoruz. Menemen’de bugüne kadar varolmayan bir proje olan Gedizkent her keseye, her bütçeye uygun bir toplu konut projesidir. Gediz, Ege ve Türk Hava Kurumu gibi son dönemin önemli üniversitelerinin bu bölgede yapılanması da dikkate alındığında projenin değeri daha iyi anlaşılır” dedi.


Yüzde 20’si satıldı


İzmir’in yükselen yıldızı Menemen ilçesinin merkezinde, belediye binasına beş yüz, İZBAN’a sadece 900 metre mesafedeki Ege-Koop Menemen Gedizkent Evleri’nin  İzmir  Fuarı ile başlayan kampanyası sürüyor. Her bütçeye uygun fiyatları ve ödeme koşulları ile ev sahibi olmak isteyenlere son derece büyük bir fırsat sunulan Gedizkent Projesi’nin 231 daireden oluşan ilk etabında dairelerin yüzde 20’si satıldı. Henüz bir temel atma ya da örnek daire olmamasına rağmen gerçekleştirilen bu satışlar, Ege-Koop’un güvenirliliğinin de göstergesi olarak yorumlandı.


100 milyon liralık yatırım


50 dönüm arazi üzerinde ve toplamda 750 daireden oluşacak proje ile bugüne kadar hiç ev sahibi olamamış kitlelerin yuva sahibi yapılması planlanırken ilçeye de yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yapılmış olacak. Bu kaynak, Gediz Üniversitesi kampusü ile Ege Üniversitesi’nin yüksekokuluna ev sahipliği yapan, önümüzdeki aylarda Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin kuracağı fakülte ile de adeta bir eğitim merkezi haline dönüşecek olan ilçenin kalkınmasına da ciddi katkı yapacak.


ASLAN: MENEMEN’DE BÖYLE PROJE YOK…


Sabit fiyat garantisiyle otoparkından, kreşine, alışveriş merkezinden sosyal tesislerine kadar tam donanımlı, Menemen’de bugüne kadar hiç olmamış bir konut projesini hayata geçirdiklerini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Şoförümüzde, polisimizde, öğretmenimizde, işçi ve memurumuz da artık ev sahibi olmalı. Ege-Koop olarak bu konuya büyük önem veriyoruz. Ancak maalesef kent de yeni yerleşim alanları oluşturulmadığından insanların bu talepleri yerine getirilemiyor. Menemen Gedizkent Projemiz bu açıdan da çok önemlidir. Menemen artık İzmir’in metropol ilçelerinden biridir. Üniversitelerin de bu bölgede çoğalmasıyla gün geçtikçe dikkat çeken bir bölge haline geldi. Plastik Organize Sanayi Bölgesi de yine bu bölge de faaliyet geçti. İlçenin merkezinde gerçekleştirdiğimiz bu projeden her bütçeye her keseye ev sahibi olmak mümkün” dedi.


24 ayda tamamlanacak


Sadece 24 ayda tamamlanacak 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Gedizkent Evleri’nin fiyatları 98 bin lira ile 164 bin lira arasında değişiyor. Dairelerin seçilebildiği, kura çekiminin olmadığı projede A ve B tipi bloklar yer alıyor. Proje alanının yüzde 65’i de yine yeşil alan olarak düzenlenecek.



Yeni Gün




Geri Dön