29 / 03 / 2024

Ege Park Balçova'daki otel projesi için görüşmeler sürüyor

Ege Park Balçova'daki otel projesi için görüşmeler sürüyor

Ege Park Balçova bünyesinde yer alması planlanan otel projesi için görüşmeler sürüyor 



Kısa sürece hızla büyüdüklerini belirten Ege Park Alışveriş Merkezleri Genel Koordinatörü Öner, başarılarının sırrını doğru markalarla yola çıkmalarına bağlıyor

Alışveriş merkezi sayısının her geçen gün arttığı İzmir'de teknoloji, eğlence, moda ve yeme içme sektörünün seçkin markalarını bünyesinde toplayarak 2 ay önce kapılarını açan Ege Park Balçova, ziyaretçilere aradıkları her ürünü tek çatı altında sunuyor.

Ege Park Mavişehir ve Ege Park Balçova'nın Genel Koordinatörlüğü'ne getirilen Timuçin Öner, İzmir'deki doğru alışveriş merkezi ihtiyacının sürdüğüne dikkat çekerek, "Önemli olan sayıdan çok alışveriş merkezinin, doğru marka kümelenmesiyle, doğru yerde, doğru hizmeti vermesidir. Müşterinin beklentilerini eksiksiz karşılayan AVM'ler ayakta kalacak" dedi.

OTEL PROJESİ
İzmir'de 7'den 70'e her yaştan insana aradıkları her şeyi tek bir çatı altında sunmayı hedeflediklerini belirten Öner, "25 bin metrekarelik alanda, kuyumdan güzelliğe, elektronikten gözlüğe, giyimden aksesuvara, eğlence adreslerinden restoranlara dek toplam 65 mağazayla, İzmir'de bulunmayan birçok markayı kente kazandırdık. Ege Park Balçova bünyesinde yer alması planlanan otel projesi için de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu. ABD merkezli dünyanın en büyük tüketici elektroniği marketi olan Best Buy'ın Avrupa kıtasındaki ilk mağazasını Ege Park Balçova'da açtığını hatırlatan Öner, Best Buy'un Ege Park Balçova'da açtığı mağaza ile 39'uncusu düzenlenen Uluslararası Perakende Mağazaları Tasarım Yarışması'nda, "Store Fixture 2010- Mağaza Tasarımı 2010" ödülüne layık görüldüğünü söyledi. Ege Park Alışveriş Merkezleri'nin, sadece alışveriş yapılan adresler değil, aynı zamanda yaşam merkezi olarak hizmet vereceğini kaydeden Öner sözlerine şöyle devam etti: "İzmirliler ev almadan balkon bakar, tarifine uygun mimari yapımızla müşterilerinize geniş bir teras alanı yarattık. Burada konuklarımız yemeklerinden sonra ya da alışveriş telaşının ardından çay ve kahvelerini denize karşı yudumlayabiliyor."
AVM'lerin olmazsa olmaz kuralı olan marka sentezinin doğru şekilde oluşması için büyük bir çaba içerisinde olduklarını belirten Öner şu bilgileri verdi: "Zaten marka bilinirliği yüksek olan tüm markalarla çözüm ortağıyız. Ancak yeni gelişen ve doğru marka olacağına inandığımız perakende sektöründe kendilerine hızla yer bulan markalarla da devamlı dirsek temasındayız. Böylelikle sadece tanınmış markalara değil, önü açık gördüğümüz markalara da ev sahipliği yapmaktan büyük keyif alıyoruz"

"Doğru ilişki her şeydir"
Ege Park Alışveriş Merkezleri Genel Koordinatörü Öner, tüm yönetim çalışanlarının alışveriş merkezindeki müşteri ve kiracıların arasında olduğunu ve bire bir bilgiler alarak sürekli gelişim anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi. Öner, "Ege Park Mavişehir'deki başarımızı, kısa sürede burada da yakaladık. Bu başarının altında kiracılarımıza verdiğimiz güven yatıyor. Ege Park Mavişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak Kitchenette ve Bravo Patisserie'yi de İzmirlilerle buluşturacağız. Best Buy, Intersport ve Zoo Oyuncak Atölyesi, ilk mağazalarını alışveriş merkezimizde açtı. Bunun yanı sıra, alışveriş dışında yiyecek alanlarımızı doğru ve güçlü markalarla genişlettik. Özellikle Rosemary restoranımız müşterilerimize çok şık bir yemek ve mekan ortamı sunuyor" dedi.
YeniAsır


Geri Dön