27 / 04 / 2024

Ege Perla'nın Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor!

Ege Perla'nın Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Planlarımız doğrultusunda yakın bir zamanda Ege PERLA pojesinin katları gözle görülür seviyelere ulaşacaktır. Projenin Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor dedi...





İŞ GYO'nun İzmir'deki Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor. Yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana salüp alışveriş merkezi ve körfez manzaralı konut ve home-ofisten oluşan karma projenin temel ve gerekli zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı mşaatmdaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüzde 68'lik satışın gerçekleştiği projede, AVM marka karması çalışmaları da başladı. 


ÇOK YAKINDA İNŞAAT YÜKSELECEK 


İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Ege PERLA projemizde yer alan konut, ofis ve evofislere olan ilgiden memnunuz. Titizlikle yürüttüğümüz temel ve zemin çalışmalarmm ardından geçtiğimiz yıl sonuçlanan üst yapı ihalesiyle birlikte inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Planlarımız doğrultusunda yakın bir zamanda Ege PERLA pojesinin katları gözle görülür seviyelere ulaşacaktır" dedi. Projenin Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor. 



Takvim 


Telefon: 444 74 96 

Web Adresi: www.egeperla.com.tr




Geri Dön