29 / 03 / 2024

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor!

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor!

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’na katılıyor. Seramik Sağlık Gereçleri sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı’na katılıyor.



Seramik Sağlık Gereçleri sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye, 24-28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Unicera Fuarı’na katılıyor.

Geniş ürün yelpazesi ve her zevke uygun ürünleri ile Ege Vitrifiye, Türkiye ve Dünyadaki birçok müşterisinin ihtiyaçlarına ve taleplerine karşılık vermeye devam ediyor. 

Ege Vitrifiye, estetik açıdan göz alıcı olduğu kadar kullanım kolaylığı ve su tasarrufu sağlayan yeni serilerini 2. hol 225 numaralı stantta tanıtmaya hazırlanıyor.

Fuara katılımlarıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş ; ‘’ 27’ncisi düzenlenecek Unicera Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Standımızda sergileyeceğimiz yeni serilerimizle bireysel tüketiciden, ithalatçıya, mimarlardan mühendislere ve sektörün ileri gelenlerine kadar herkese ulaşmayı hedefliyoruz.’’ dedi.


Geri Dön