29 / 03 / 2024

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.



Vitrifiye sektöründe klozet teknoloji gelişimi sürekli olarak devam ediyor. Yeni nesil klozetler artık daha hijyenik, daha kullanıcı dostu, daha sürdürülebilir ve daha ergonomik olarak karşımıza çıkıyor. Ege Vitrifiye insan sağlığı öncelikli amacımı olduğu için hijyenik anti bakteriyel yüzeylere çok önem veriyor ve bu konudaki teknolojileri yakından takip ediyor. Klozetin kapalı kanallı yüzeylerinde bakteri üretmemesi için kanalsız teknoloji ile üretilen ürünlerin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Kanalsız ürünler sayesinde klozetler kolayca temizlenebiliyor ve klozetlerden bulaşabilecek hastalıkları tamamen önlüyor. 

 

Ergonomi ve tasarım yine klozet teknolojilerinin temel taşları…

 

Banyo ve tuvaletler artık sadece ihtiyaçlarımızı gördüğümüz alanlar olmaktan çıktı, insanlar kendilerini rahat hissettikleri, konforlu zaman geçirdikleri aynı zamanda da gözlerine ve bedenlerine hitap eden alanlar talep ediyorlar. Ege Vitrifiye onların bu isteklerini karşılamak ve onlara hayal ettiklerinden daha fazlasını yaşatmak bizim işimizin başarısını gösteriyor.


Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe; 2016 yılında üretilen katma değerli ürünlerin ihracatının arttığını ve yeni pazarların portföylere eklendiğini söyleyebiliriz. Geçen senelerde olduğu gibi, bu sene de tasarımla ön plana çıkan ürünlerin sayısı artmış, farklılıklar sağlanmaya gayret edilmiştir. Yeni teknolojilerin (kanalsız ve akıllı kapaklar gibi) kullanıldıkları ürün sayıları artırılmış, dünyada gelişen teknoloji akımı vitrifiye sektörüne de yansımıştır. Ege Vitrifiye bu sene ihracat yaptığımız ülkelere ve iç piyasaya orta ve üst segment ağırlık ürünler ürettik. 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek, ülkemizde üretilen yüksek kaliteli ürünleri diğer ülkelerin tercih etmesini sağlıyor.



Geri Dön