28 / 03 / 2024

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.



Gayrimenkul sektöründe ses getirecek kampanya ile ev veya ofis sahibi olacaklar, sadece yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vade ile bugün alıp, yarın taşınabilecek. Semtine adını veren, sosyal imkânları ve lokasyon değeri ile “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne layık görülen yaşamın başladığı Batışehir’in sınırlı sayıdaki dairesine “Ege Yapı Finansman Modeli” ile banka kredisiz tam 120 ay vade ile sahip olmak mümkün.


Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı yaşamın başladığı prestij projesinde oldukça iddialı bir kampanyaya başlattı. Konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelleri ile Türkiye’de hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanyaya imza atıyor. Bu kampanyada her bütçeye uygun bir ödeme planı seçeneği de bulunuyor.


Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!


Ege Yapı’dan Mucize Gibi Ödeme Planı ! Bankasız 120 ay vade


“Güneş batıdan doğarsa biz de banka kredisiz ev alırız” diyenlere müjde sloganı ile hayata geçen kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile yüzde 20 peşinat ve banka kredisiz tam 120 ay vade ile Batışehir’den hemen teslim ev veya ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanyada vade farkı ise sadece 0,79 olarak belirlendi. Yatırım amaçlı ev sahibi olacakların hemen teslim avantajından yararlanacağı projede, daireler hemen kiraya verilip aylık ödemelerinin büyük bir kısmı kira ile karşılanabiliyor.


Kısa bir süre geçerli olacak kampanyada ayrıca “hiç peşinatsız” 36 ay 0 faiz imkanının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma imkanı veriliyor.


Tüm ihtiyaçların bir arada olduğu proje Türkiye’nin hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de yaklaşık 15.000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton oteli, serviced apartments konseptli Radisson Blu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları ile adeta kendi kendine yetebilen bir şehirde ayrıcalıklı bir yaşam vadediliyor.


Esenler’e yeni kurulacak, içinde hayvanat bahçesinden botanik bahçelerine, spor alanlarından bisiklet ve yürüyüş yollarına kadar donatının bulunacağı “dünyanın en büyük şehir parkının” yanı başında bulunan semtine adını veren Batışehir, Forbes dergisi tarafından getiri potansiyeli en yüksek proje seçilirken European Property Awards tarafından Avrupa’nın en iyi karma yaşam projesi seçildi. Konumu itibariyle 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı, Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi ve Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafesiyle ulaşım açısından sakinlerine büyük kolaylık sağlıyor.



www.batisehir.com



Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir'de 70 daire için yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında şirketin finansman modeliyle, yüzde 20 peşinat ve banka kredisiz 120 ay vadeyle ev veya ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanyada vade farkı ise sadece 0.79 olarak belirlendi. Yatırım amaçlı ev sahibi olacakların hemen teslim avantajından yararlanacağı projede, daireler hemen kiraya verilip aylık ödemelerinin büyük bir kısmı kira ile karşılanabiliyor.


Sabah




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ege Yapı, hayata geçirdiği karma projesi Batışehir'deki 70 daire için farklı ödeme planlarının bulunduğu bir kampanya düzenledi. Kampanyada vade farkı 0.79 olarak belirlendi. Kampanya kapsamında yatırımcıların, yüzde 20 peşinat ve banka kredisiz 120 ay vade ile ev veya ofis sahibi olabileceği belirtildi. Kampanyada, yatırımcıların ayrıca hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz ödeme planı değişken peşinatlarla ay yüzde 0 faiz ile ev alabileceği belirtildi. 


Habertürk





Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ege Yapı, karma yaşam projesi Batışehir'de 70 daire için kampanya düzenledi. Kampanya ile ev veya ofis sahibi olacaklar, yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vade gayrimenkul sahibi olabilecek. 

Kampanyada 10 yıl için vade farkı yüzde 0,79 olacak. Hiç peşinat ödemeden 36 ay sıfır faiz ve değişken peşinatlarla 60 ay sıfır faizde kampanya kapsamında sunulan seçenekler arasında sıralanıyor. Projede 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 




Yeni Şafak



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


120 ay vade Ege Yapı tarafından Bağcılar'da inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük karma kullanımlı projelerinden biri olan Batışehir projesinde mucize bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında Ege Yapı Finansman Modeli Batışehir projesinde bankasız 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Üstelik bu kamanyada vade farkı sadece yüzde 0,79. Kampanya sadece 70 daire için geçerli. İçinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar bir çok konut tipinin yer aldığı Batışehir projesinde A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton oteli, serviced apartments konseptli Radisson Blu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları bulunuyor. 


Taraf



Geri Dön